endocrinologie

•  
    • 21 mesaje
    7 Sep 2004, 17:07
    0 0
    Stiti Evelor vreun endocrinolog bun in Bucuresti? O prietena are pilozitate excesiva,din cauza careia e f. complexata. Am citit pe forum ca unele Eve iau anticonceptionale ca tratament pt hirutism. Ce cabinet bun de endocrinologie stiti, unde iti poate da un tratament bun ptr asa ceva?
    Pupici.
  •  
    • 5 mesaje
    8 Sep 2004, 12:21
    0 0
    Din pacate eu nu sunt din Bucuresti, dar am aceeasi problema. Am fost la endocrinolog si in urma analizelor facute mi-a reiesit valori peste cele normale ale testosteronului(sindromul ovarului polichistic). Am urmat tinp de doi ani tratament cu anticonceptionale (Triquilar si apoi Diane 35) impreuna cu Androcur(ESTE UN MEDICAMENT FT SCUMP). In urma tratamentului mi-a scazut pilozitatea de pe fata, dar de pe membre putin. Am intrerupt acum un an tratamentul deoarece am vrut sa raman insarcinata, iar acum am un baietel de doua luni si jumatate. Mi s-a spus ca din cauza testosteronului marit nu voi putea ramane insarcinata decat imediat dupa intreruperea tratamentului. Trebuie ca prietena ta sa consulte neaparat un endocrinolog.