INKA-in loc de cafea?

•  
    • 249 mesaje
    7 Sep 2004, 11:48
    1 0
    Buna, fetelor! Sunt noua pe aici dar va urmaresc de ceva timp.... As fi vrut sa va intreb ce parere aveti voi de amestecul asta de cicoare, orz si nu mai stiu ce care se numeste Inka, daca ati folosit vreodata si daca are intradevar efectul pe care il are si cafeaua. Eu iau mai multe vitamine in perioada asta si la cata cafea beau eu de obicei se duce naibii efectul lor. Mersi mult Pa!
  •  
    • 831 mesaje
    7 Sep 2004, 15:25
    0 0
    Buna Elfride! Eu de vreo 2 ani de zile, beau numai Inka...si e f. buna...mie una imi place.....inainte beam f. multa cafea (naturala/ness) insa ma simteam rau iar doctorul m-a sfatuit sa renunt la cafea.....la inceput a fost groaznic caci beam cafea in cantitati industriale si nu stiam cum sa fac sa ma las. La soacra-mea am baut prima data Inka si de atunci imi cumpar numa' Inka. Eu imi pun intr-o canita 2 linguri Inka+1 lingurita zahar, frec amestecu' cu putina apa calda-stii, asha ca la ness-dupa care umplu canita cu apa calda
  •  
    • 967 mesaje
    7 Sep 2004, 21:32
    1 0
    eu tot la soacra am baut acum de curind si imediat mi-am amintit gustul:cind eram la bunica ne dadea sa bem INKA.atunci imi placea ,dar acum nu imi place.prefer capucino sau cafea.
  •  
    • 249 mesaje
    8 Sep 2004, 11:16
    1 0
    Multumesc mult de tot, Ilinka si Pisica Salbatica. Deci sa inteleg ca nu face rau si ca pot sa beau linistita. Pana acum pot sa spun ca este un inlocuitor bun al cafelei, nu m-am simtit deloc ciudat si pot sa o beau si cu lapte... Mersi mult. Va pup!
  •  
    • 450 mesaje
    8 Sep 2004, 11:38
    1 0
    Sunt si eu dornica sa schimb cafeaua cu ceva mai putin daunator, dar nu stiu nimik despre INKA.
    Unde se gaseste si cat costa?
  •  
    • 831 mesaje
    8 Sep 2004, 12:06
    0 1
    Inka eu cumpar de regula de la Metro, insa se gaseste si pe la supermarket-uri.De la Metro eu o cumpar cu 36.000 lei.