spital/clinica fbun in buc!!
-
29 Mar 2010, 19:410 0evelor vreau si eu sa merg la un siptal klumea in buc dar nu stiu unde..am mai multe probleme de sanatate si am tot fost p la doctori in provincie dar nu reusesc sa scap de probleme nici nu stiu daca mi-au pus bine diagnosticul..
ma interesa un spital bun chiar daca e scump unde sa aiba aparatura f buna si fbuni doctori sa stiu ca plec de acolo cu problemele rezolvate..
in principiu am niste probleme cu rinichii dar mai ales o problema cu plamanul(dar nu e sigur daca e plamanul sau de fapt e o nevralgie mi s-au tot pus diagnostice iar tratamentele nu prea-si fac efectul)si mai am si o lipsa de magneziu care -mi da niste stari asa ciudate..in fine deci m-ar interesa niste doctori p specialitatile astea sau eventual un internist fbun care sa ma ghideze intr-un sens..
si m-am gandit ca in buc i-as putea gasi caci in orasele mici e cam vai de doctori!!dar as vrea sa merg la sigur!!
mersi astept sfaturi!! -
30 Mar 2010, 09:41Buna,
poti incerca sa mergi la medlife, are in general medici buni. In cazul in care te hotarasti mai greu, poti cauta pe doctorating.ro, listele cu medici si te poti orienta dupa note sau comentarii pe care le au atasate. Succes! -
3 Apr 2010, 13:04am inteles de la un medic de la medicover ca spitalul minicipal,adica universitar ar fi cel mai dotat din bucuresti
mai multe,nu stiu...iti spun doar ce mi-a spus acel medic