prostata
-
0 0buna fetelor,as vrea sa imi raspundeti si mie la acest mesaj daca se poate si bineinteles daca stie cineva.sotul meu tocmai a fost diagnosticat de doctori ca ar fi bolnav de prostata,iar eu din cate am auzit aceasta poate provoca si impotenta.p.s. din cauza aceasta sotul meu are probleme iar din pacate nu mai putem avea relatii sexuale,iar doctorii nu iau recomandat deocamdata absolut nimic si nu stim ce sa facem.daca ne poate spune cineva ce tratament ar putea sa faca sau ce ceaiuri ar trebui sa bea ?va multumesc anticipat si tineti-o tot asa sunteti cele mai bune
-
Din cate am citit, pentru prostata este bun ceaiul din pufulita cu flori mici.
Este bun si produsul Proprin V de la Plantavorel.
Dar cel mai bine este sa mergi la o farmacie naturista din orasul in care locuiesti si sa intrebi acolo ce produse iti recomanda sau sa mergi la un medic fitoterapeut (la farmacie trebuie sa iti spuna numele si adresa unui fitoterapeut).
Multa sanatate. -
Pufulita cu flori mici:
Administrare:Se prepara infuzie din 1-2 lingurite de planta la o cana cu apa. Se consuma 2 cani de ceai pe zi, prima dimineata pe stomacul gol, si a doua seara, cu o jumatate de ora inainte de culcare.
Indicatii: Prostata, ingrijirea bolilor inflamatorii ale cailor urinare sau ale rinichiului.
Contraindicatii: Nu are.
Deci ceaiul de pufulita este indicat in cazul prostatei. Tu vroiai ceva pt prostata care poate cauza impotenta. Deci trebuie sa vindeci intai prostata ca sa nu mai aibe ce sa cauzeze impotenta.
Daca vrei, pentru impotenta poti sa faci un amestec de telina rasa, mere rase (cantitati egale) si miere (cat de dulce vrei sa fie) si se ia 2-3 linguri pe zi. -
Pentru impotenta masculina si sterilitate feminina este buna tinctura de branca ursului, 3 lingurite in 100ml apa cu cca. 1/2 ora inainte de mese.
Stiu ca am mai scris despre asta, sper sa nu par ridicola, doresc doar sa ajut daca pot.
Cu siguranta cei de la un magazin naturist va vor putea indruma. -
Doriti sa nu mai aveti probleme cu digestia?
Doriti sa stiti cum si ce alimente trebuie sa consumati in functie de grupa dvs. sanguina,ca sa nu mai fiti stresat(a) din cauza alimentatiei neadegvate si a kg in plus?
Nu stiti cum sa scapati de afectiunile care va fac viata un calvar?
Doriti sa aveti un somn linistit?
Este suficient ca dvs. sa ma contactati pe e-mail+messenger: butucflorin68@yahoo.com
Sa-mi comunicati ce probleme aveti si va voi ajuta.
Cu Deosebit Respect:
Butuc Florin
Consultant Terapii Naturiste