Complex B

•  
    • 11 mesaje
    3 Sep 2004, 21:27
    0 0
    Buna Evelor,
    Am si eu o intrebare.De curand mi-am cumparat niste sumplimenete alimentare ComplexB, naturale pe baza de faina de soia,germeni de grau,lecitina si parca si bacterii de cultura daca nu ma insel.Ma simteam foarte obosita,anxioasa,nervoasa,lipsita de enrgie,insomnii,tot tacamul.Asa ca am fost la un magazin de produse naturiste unde mi-a fost recomandat cu caldura Complexul B excelent pt sistemul nervos, digestiv,urinar,cardiovascular, pt par, piele.Am inceput sa iau de vreo trei zile cate doua dupa fiecare masa principala(posologia normala) dar parca sunt mai amortita decat eram inainte,ma doare capul ingrozitor, imi vine sa vars.Acum nu stiu daca este o reactie normala de dezintoxicare a organismului care in timp s-ar putea regla sau daca trebuie sa le intrerup.Am mai citit ca oricum excesul de vitamina B si C din organism nu este nociv dat fiind faptului ca cele doua sunt vitamine ce se elimina prin urina.A mai incercat cineva pana acum ceva asemanator?
    Va pup.Aveti grija de voi.
  •  
    • 734 mesaje
    3 Sep 2004, 22:52
    0 0
    Drojdia de bere este cea mai bogata in B-uri.
    Nu stiu ce sa spun despre reactia ta la aceste pilule, dar te-as sfatui sa mergi la medic, poate ai nevoie de altceva. Nu strica un set de analize.
  •  
    Rin
    • 32 mesaje
    12 Iun 2005, 01:43
    0 0
    Stimata Doamna,
    Imi cer ca intervin dar permiteti-mi sa fac o gluma.
    Cred ca ati confundat farmacia cu chioscul de paine.
    Si acum sa revenim.
    Cine va indicat asta complexul vitaminic B?
    Sau ati auzit dvs. ca e bun?
    Stimata Doamna,nu va jucati.Fiecare supliment alimentar are o intrebuintare.Nu puteti lua de exemluentru bufeuri la menopauza,suplimente pentru alergii.
    Ganditiva de 2 ori inainte de a cumpara ceva.

Doriti sa nu mai aveti probleme cu digestia?
    Doriti sa stiti cum si ce alimente trebuie sa consumati in functie de grupa dvs. sanguina,ca sa nu mai fiti stresat(a) din cauza alimentatiei neadegvate si a kg in plus?
    Nu stiti cum sa scapati de afectiunile care va fac viata un calvar?
    Doriti sa aveti un somn linistit?

Este suficient ca dvs. sa ma contactati pe e-mail+messenger: butucflorin68@yahoo.com
    Sa-mi comunicati ce probleme aveti si va voi ajuta.

Cu Deosebit Respect:
    Butuc Florin
    Consultant Terapii Naturiste
  •  
    • 9835 mesaje
    12 Iun 2005, 12:14
    0 0
    stimate domnule butuc , ar trebui sa va puneti la punct in ceea ce priveste reactiile adverse in hipervitaminoza complexului B.

alexis, probabil cauzele starii tale generale proaste sunt altele decat (numai?) carenta de B-complex. Mergi la medic. Situatia nu pare atat de simpla incat sa o tratezi "dupa ureche". Niste analize vor lamuri situatia.

Apropo, musiu butuc: cum pui matale diagnosticul corect, fara macar sa vezi rezultatul unor analize? Alti terapisti nu recomanda nici cel mai simplu remediu, pana nu vad niste analize de laborator.