Herballife
-
28 Mar 2010, 23:160 0Ce parere aveti despre produsele lor? As vrea sa incep cura cu produsele pt ingrasare....
-
30 Mar 2010, 09:45Desi am auzit in general lucruri bune despre produsele Herbalife, eu te-as sfatui sa incerci metoda cea mai simpla, bazata pe un anumit tip de alimentatie, fara naturiste sau medicamente clasice. Iata cateva sfaturi pentru ingrasat, poate te ajuta: http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=33&sid=00b6abfe9a764e6669bad0cdd38a9cbd
-
30 Mar 2010, 17:45eu sunt conultant wellness la Herbalife, si am folosit si folosesc produsele lor. sunt bune daca te tii de program si mananci sanatos p langa. numai cu produse nu o sa reusesti sa t ingrasi frumos si sanatos. plus ca miscare e imp si la programul de ingrasare
-
30 Mar 2010, 21:11mersi mult pt raspunsuri! Adriana ai putea sa imi recomanzi ce produse m-ar ajuta in cura de ingrasare? Bineinteles ca o sa adopt si o hrana sanatoasa si miscare multa (chiar lucrez la o sala de fitness)
-
1 Apr 2010, 11:15Daca o sa incerci separat produse herbalife o perioada si o alta perioada cura cu produse despre care era vorba pe linkul pe care ti l-am trimis sa ne spui si noua care au avut efecte mai bune. Insa asta ar fi valabil daca le-ai incerca separat pentru a observa care au efectele dorite. Succes!