"leacurile babesti"
-
0 0Vreau sa va intreb daca aveti incredere in leacurile babesti?Aud mereu diferite retete si multe persoane mi-au spus ca au dat mai mult randament decat pastilele.As vrea sa imi raspunde-ti care stiti sa imi da-ti cateva retete pentru "ASTM BRONSIC".Daca stiti vre-o reteta va rog mult sa mi-o da-ti .Am probleme cu mama mea si sant disperata nu stiu ca sa ii dau sa o fac bine .
-
La Valenii de Munte exista un batran cu ceaiuri.Eu cunosc personal un caz (copilut, bolnav de astm bronsic, tratat timp de vre-o patru-cinci ani cu ceaiuri, care copilut este acum mare si se va face aviator...si, bineanteles ca nu mai are nimic!)Batranul cu pricina stiu ca a murit dar si-a lasat "mostenirea" unui nepot care continua tratamentele.Te duci frumusel acolo si intrebi de el , pentru ca il cunoaste toata lumea.Trateaza si boli de ficat, inima , etc si nu este nici o vrajitorie...Sunt doar traditionalele ceaiuri din care si medicina face medicamente...
-
Fetelor, eu de 6 luni fac tratament naturist cu ceaiuri combinate si alimentatie fara carne si ma simt foarte bine. In ultimii ani am avut probleme cu fierea, stomacul, luam mereu tot felul de pastile dar nu simteam nici o imbunatatire a starii mele. Imi era frica si sa mai mananc caci orice mancam imi cadea greu la stomac si aveam o stare foarte proasta!
In ultimele luni n-am mai avut nevoie de nici o pastila, nici macar un algocalmin!
Daca aveti posibilitatea sa ajungeti la un cabinet "Favisan" nu ezitati! Au tratamente pentru orice boala si nici nu e foarte scump.
Va doresc multa sanatate. -
Draga mea,
Din pacate astmul bronsic nu este o boala vindecabila total, dar poate fi ameliorata simtitor daca, alaturi de medicatia stabilita de medic, care NU TREBUIE CU NICI UN CHIP INTRERUPTA, se mai adauga tratamente (verificate cu mare grija) pe principii naturiste. Am o prietena care are un astm grav (doar 15% capacitate respiratorie) si care se simte evident mai bine de cind consuma niste produse pe baza de gel de aloe 100%, produs de o firma americana.
In alta ordine de idei, mama ta a fost vreodata internata la Spitalul Filaret?
mica2