pachet greu de trimis
-
30 Aug 2004, 21:510 0Seful meu ma pune sa trimit un pachet cu pastile Nizoral intr-o tara din UE si eu nu stiu ce sa fac. Firma de trasport mi-a intors deja pachetul o data pe motiv ca nu se pot trimite pastile dar seful meu insista sa mai incerc. Sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac .Multumesc mult.
-
31 Aug 2004, 02:14Buna Heleny.Incearca sa contactezi un medic caruia sa-i ceri o prescriptie pt aceste medicamente,dupa care traduce-o si legalizeaz-o( in engleza ca e limba de circulatie internationala si e mai usor de descifrat la vama).In acelasi timp,intereseaza-te daca nu cumva utilizarea unor excipienti care se gasesc si in Nizoral nu este interzisa prin lege in tara in care vrei sa trimiti pachetul.Daca este asa, nu poti sa faci nimic decat sa gasesti un medicament similar Nizoralului, sa reincepi studiul compozitiei sau sa intrebi firma de transport daca pot fi trimise.Inainte sa te alarmezi, intreaba un reprezentant al firmei de transport care este adevarata cauza a refuzului lor de a trimite pachetul.Poate totul se va rezolva doar cu prescriptia medicala.Bafta!
-
31 Aug 2004, 12:33In ce tara?
Vezi ca exista firme de transport care-ti duc pachetul fara prea multe balbaieli. Sigur, fara declaratie vamala de export si fara si fara.... -
1 Sep 2004, 13:35Nici o companie de curierat rapid gen DHL,TNT... nu accepta medicamente, cecuri, bani cash si bijuterii orice ai incerca sa spui.Solutia: pune flaconul intr-o agenda la cotor si trimite mai multe agende. Eu asa i-am pacalit (dar era un pachet cu agende promotionale)...succes
-
12 Iun 2005, 01:34Stimata Doamna.
Eu trimit Produse Naturiste(capsule de 1 an in franta si germania prin posta romana.Cum? Simplu.
Mituesc Vamesul.
Asa procedez eu.Ca nu este voie sa trimiti nimic nicaieri decit cu avize spaciale care dvs.nu le ve-ti obtine.Am incercat eu.
Asa ca sincer nu glumesc.Asa procedez eu.Sa-mi pierd clientii cistigati cu truda?In nici un caz.
Cu Deosebit Respect:
Butuc Florin
Consultant Terapii Naturiste