dieta-regim hipocaloric /va rog ajutoor
-
30 Aug 2004, 18:340 0buna fetelor
va rog din suflet ajutati-ma sa gasesc un regim sau dieta hipocalorica ...iau xenical de 2 sapamani si inca nu s-antamplat nimik inafara de oribilele scaune grasoase am slabit doar 1.5 kg ...
va rog din suflet ajutati-ma am ulcer si nu pot orice dieta ..vreau dieta hipocalorica ptr ca asta este recomandarea ptr cei care folosesc xenical
va multumesc din suflet si continuati tot asa sunteti minunate
ps chiar daca nu postez pe site va cunosc parca pe toate suntem ca o mare familie ...cine vrea sa vb cu mine si sa fim prietene ma poate gasi non stop pe yahoo cu id ul cokolyno
va pup dulce pe toate !!!
ana-maria -
1 Sep 2004, 15:49Nu stiu ce este cu xenicalul acela,dar,daca vrei sa slabesti fara dureri prea mari de cap, nu mai manca dupa 6, evita painea si dulciurile, prefera fructele si legumele si fa ceva miscare.Nu e foarte greu,daca vrei asta cu adevarat.
Succes! -
12 Iun 2005, 01:22Doriti sa nu mai aveti probleme cu digestia?
Doriti sa stiti cum si ce alimente trebuie sa consumati in functie de grupa dvs. sanguina,ca sa nu mai fiti stresat(a) din cauza alimentatiei neadegvate si a kg in plus?
Nu stiti cum sa scapati de afectiunile care va fac viata un calvar?
Doriti sa aveti un somn linistit?
Este suficient ca dvs. sa ma contactati pe e-mail+messenger: butucflorin68@yahoo.com
Sa-mi comunicati ce probleme aveti si va voi ajuta.
Cu Deosebit Respect:
Butuc Florin
Consultant Terapii Naturiste -
12 Iun 2005, 12:56Da, eu as dori ceva metode naturiste pentru vindecarea fara cauterizare a ranilor de col.
M-ati putea ajuta?
Adresa mea de e-mail : flower_power2222@yahoo.com
Multumesc anticipat