chist ovarian

•  
    • 3 mesaje
    25 Mar 2010, 22:50
    0 0
    am chisturi...ginecologul mi-a dat anticonceptionale yasmin am un 1 an de cand le iau dar nu vad nici un efect tot imi simt ovarul umflat...dati-mi niste pareri cei care sunteti in situatia mea:*:*
  •  
    • 7 mesaje
    26 Mar 2010, 13:55
    0 0
    Buna !
    Si eu am avut aceeasi problema, doar ca eu am apelat si la tratamente naturiste, si am facut si cateva sedinte de biorezonanta, in urma cu doua luni am facut o ecografie si totul este in regula.
    Stiu un cabinet de medicina cuantica, doar in cazul in care te intereseaza.,Numai bine.
  •  
    • 23 mesaje
    26 Mar 2010, 14:45
    0 0
    Buna!!Si eu am avut un chist pe ovarul drept care era cam marisor,ma dureau ovarele ingrozitor de tare.Am fost la medicul meu ginecolog si mi-a recomandat un tratament cu ovule ,nu cu pastile.Mi-a zis ca se va trata cam in 4-5 luni,dar dupa doua luni disparuse complet si nici nu a mai aparut.Iti pot recomanda doctora mea daca esti din bucuresti.
  •  
    • 7 mesaje
    26 Mar 2010, 17:04
    0 0
    http://www.florismed.ro/
  •  
    • 3 mesaje
    12 Mai 2010, 01:52
    0 0
    multumesc pt sfat da nu sunt din bucuresti sunt din iasi o sa caut pe aici..bafta in continuare
  •  
    • 24 mesaje
    12 Mai 2010, 10:06
    0 0
    buna.u nush ce sa-ti zic pt k din cate stiu yasmin sunt foarte bune.si eu am avut un chist in partea dreapta a ovarului dar am fost la ginecolog si mia dat anticonceptionale logest 3 luni de zile.dupa 3 luni am fost la control si nu am mai avut nik.mai incearca si la alti ginecologi.incearca sa mergi la particular.te pup.ast vesti de la tine