vopsea de par - intoleranta
-
0 0Dragele mele, am postat mesajul la frumusete dar il postez si aici din motive de siguranta :
cu ce pot vopsi parul daca fac alergie (urata) la vopseaua de par?
Ma ajutati cu un sfat?
Multumesc -
graciella, eu ma vopsesc de multa vreme cu Henna roscat. Luna trecuta insa, dupa ce am traversat o faza de dambageala (mi se pusese pata sa ma fac blonda
), m-am hotarat sa ma fac bruneta. Asa ca am amestecat Henna roscata cu Henna neagra, ca sa fac trecerea treptat. Am constatat ca Henna neagra prinde la fel de bine ca cea roscata.
Ai putea sa iti cumperi un pachet de Henna neagra (pachetele clasice, inscriptionate "Kina", costa sub 100.000 lei) si sa faci un test pe o suvita de par de la ceafa, sa vezi daca iti place ce iese. -
Pt Cadburry, am folosit si eu muulta vreme vopseaua Bess, dar are si ea AMONIAC. Plus ca aceasta vopsea se duce la fiecare spalare...
Pt Donna..zilele acestea o sa-mi cumpar henna neagra, dar stii cumva daca o sa am surpriza sa-mi ramana neagra piela de pe tample, frunte...etc..???(Cand ma vopsesc eu,NU se poate sa nu ma mazgales pe urechi, ceafa,frunte,tample...)
Inca ceva: Eu sunt vopsita cu Bess de o luna jumatate..Cat trebuie sa mai astept ca sa ma pot vopsi cu henna??? Multumesc! -
pt graciela
ca sa nu mai ai pete de la vopsea da-te cu un strat gros de crem cgrasa pe fata, urechi si gat inainte de a te vopsi si dupa ce te speli nu mai ramane nimic!
henna f buna se gaseste si la mega image!
eu m-am facut mai vemult vreun an si am fost foarte multumita pt ca nu imi ardea parul si nu mi-t tocea deloc!
ai grija insa ca dupa ce te faci cu henna nu prea mai merge sa te vopsesti cu culori dechise ca nu prinde bine!