dureri de masele

•  
    • 20 mesaje
    25 Mar 2010, 15:16
    0 0
    cum le putem trata fara stomatolog
  •  
    • 2487 mesaje
    25 Mar 2010, 17:30
    0 0
    Aulin, ketonal sunt pt dureri, dar nu te lasa asa mergi la medic, poate fi ceva serios.
  •  
    • 165 mesaje
    26 Mar 2010, 00:55
    0 0
    Si eu tot ketonal iau...dar mai bine mergi l medic..nu lasa asa ca de la o simpla masea poti ajunge la mari complicatii.
  •  
    • 171 mesaje
    26 Mar 2010, 10:22
    0 0
    si eu sunt de parere ca tot doctorul te ajuta sa remediezi problema astfel incat sa nu aiba consecinte neplacute. poti gasi medici f buni pe site-urile de medici care au ratinguri... iti recomand sa cauti cu atentie, au comentarii care te ajuta sa alegi ce fel de doctor doresti.
  •  
    • 171 mesaje
    1 Apr 2010, 11:28
    0 0
    Eu sunt adepta consultatiilor la dentist cand vine vorba de dureri de dinti in general, am gasit cateva idei despre cum sa ameliorezi durerile, insa nu sunt foarte optimista in ceea ce priveste aceste sfaturi... durerile de dinti sunt groaznice si de obicei iau medicamente. Daca vrei sa incerci vreunul dintre sfaturi: http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=42&sid=1e1ba80fa53736e7df1a51fe4923d3c0. Daca da rezultate, sa-mi spui si mie pentru ca nu am avut niciodata rabdarea sau curajul de a incerca altceva decat medicamente recomandate de dentist.
  •  
    • 36 mesaje
    6 Apr 2010, 17:07
    0 0
    Buna!

Forever Bright Toothgel fara fluor, reprezinta un produs indragit de intreaga mea familiede la mic , la mare pentru calitatile sale antiseptice, anti-placa microbiana, de albire si indepartare a petelor dentare, de fortificare a dintilor si gingiilor, de asigurare a igienei cavitatii bucale si mentinere a unei respiratii proaspete timp indelungat (in compozitie exista 2 varietati de menta).

Poate fi folosit de vegetarieni, deoarece nu contine ingredienti de provenienta animala. Gelul stabilizat de Aloe vera si propolisul confera proprietati calmante asupra gingiilor, de aceea poate fi aplicat local daca periajul dentar devine dureros.

Concluzii formulate dupa multi ani de studii si colaborari cu centre stomatologice si cabinete scolare arata ca procentul de gel stabilizat de Aloe vera existent in Forever Bright Toothgel reprezinta proportia ideala pentru curatirea eficienta a dintilor, mentinerea indelungata a prospetimii respiratiei si albirea non-abraziva. Intreaga familie va indragi aroma si prospetimea sa curata!

Mod de folosire: Pentru o ingrijire dentara corespunzatoare se recomanda periaj dentar cu Forever Bright Toothgel dupa fiecare masa, control stomatologic periodic si evitarea consumarii alimentelor intre mese. Deoarece activitatea enzimatica proprie plantei Aloe vera nu este compatibila cu fluorurile, pentru o ingrijire dentara completa se recomanda suplimentarea acestora prin clatirea cavitatii bucale cu solutii fluorurate.
    Va pot da mai multe inf. daca doriti:www.krasznai.flp.ro