calcai crapate
-
23 Aug 2004, 14:360 0salutare evelor, va rog sa'mi dati un sfat: am calcai crapate mai rau ca femeile de la tara.. ce alifii imi recomandatzi?
multam -
24 Aug 2004, 14:05Am auzit de unguentul Carpicon ca este f. bun pt. asa ceva - se gaseste la Plafar, dar sunt unii care zic ca mai bun ca untura adevarata de porc nimic nu este. Succes!
-
25 Aug 2004, 12:49Pentru "calcai crapate" zau ca nu stiu ce sa-ti recomand... Insa pentru CALCAIE crapate stiu citeva remedii...
-
25 Aug 2004, 12:08Pentru a avea calcaie mai moi poti incerca urmatoarea "reteta". Seara,inainte de culcare, tine picioarele in apa calda(atat cat poti suporta) cu sare grunjoasa. Cand se raceste apa incearca sa le cureti cu un brici neascutit, mai mult le razui si din cand in cand le mai speli. Dupa ce ai terminat cu asta le tii pe cate o felie de lamie cam 20 de minutele. Cand se usuca, fara sa speli zeama de lamaie de pe calcaie, unge-le cu unt si pune-ti o pereche de sosete pe care le tii peste noapte.
Cu exeptia "razuitului" restul operatiunii o poti executa aproape zilnic. Este simplu si foarte iefin. in rest chiar si ziua poti folosi o crema ( eu mai folosesc si "Farmec" ptr maini). Dupa ce fol. crema poarta chhiar si in casa sosetute de bumbac.
Bafta! -
26 Aug 2004, 08:29ptr. monica74... exista o rubrica speciala "cum sa ne exprimam korekt! "

ptr. Evele care mi'au raspuns la obiect le MULTUMESC