recomandati - un medic naturist
-
1 0sint forte multi acum si nu stii la cine sa te indrepti.cineva mil-a recomandat pe dr.cozac,alta persoana mi-a zis ca e un sarlatan.acum nu stiu...pe postul etno mai apar diversi doctori si l-as alege pe cel mai ieftin .
ma interesez pt tatal meu.a fost operat de tumoare vezicala,a facut radioterapie,iar doctorul a zis ca de acum totul depinde de el
e la regim ,a stilului de viata si stare emotionala. mai pe scurt cancer. -
da-mi adresa ta de mail sa-ti scriu.
Eu cunosc un medic naturist, care m-a tratat de arsura de gradul I, si nu mi-a ramas nici un semn.E un medic f bun si garantez ca nu este sarlatan.Si preturile sunt rezonabile.
Momentan este plecat din tara, se intoarce pe la inceputul lui septembrie.
Da-mi adresa de mail sa-ti scriu adresa cabinetului si nr. de tel.
Pupici -
O doctora destul de buna si cu rezultate este Stratulat Zoe, in Bucuresti. Numarul de telefon si adresa o gasiti si pe net daca incercati o cautare cu www.google.com. Este medic naturist, dar face si acopunctura, cu succes. Cursurile de specializare le-a facut chiar in China. Eu am fost initial doar la o consultatie, deoarece este un bun diagnostician si am vrut sa stiu si parerea dumneaie, chiar daca nu eram hotarata sa incep tratamentul. Pe mine una m-a convins.
-
SC COZAC PLANT SRL
Bucuresti, Str. Mircea Vulcanescu 109, (fosta Stefan Furtuna)
sector 1, cod 70784
Telefoanele 021/224.86.14; 224.86.15; 0788.308.100
Program Luni-Joi de la 7:30 - 17:30
sau cabinetele din tara:
Campina (Punct de lucru Cozac Plant)
Str. Mihail Kogalnicescu, Bl.13 C, Mag. 121,
Telefon: 0788 308 970
Resita
Str. Fagarasului, Bl. 21, Sc.A, parter
Telefon 0255/228228
Program: Luni, Miercuri, Vineri, orele 08.00 - 13.00, 16.00 - 21.00
Marti, Joi, orele 10.00 - 14.00, 15.00 - 20.00
eu am intrat prima data pe site www.cozacplant.ro ,pe urma am trimis un email in care spunea adresa ,telefoanele si tratamentul pe durata a 2 luni 3.300.000lei. -
Asa cum v-am spus, medicul pe care il cunosc eu, unde s-au tratat niste cunostinte de noduli si eu de arsuri, nu este in tara pana la sfarsitul lunii septembrie.
Eu am ratacit cartea de vizita, asa ca nu va pot da nici adresa, nici nr. de tel, decat cand se intoarce el.Cabinetul se afla prin drumul taberii.Cand vine el in tara, am sa merg cu o prietena care mi l-a recomandat si mie, la el si am sa-i cer o alta carte de vizita.
Eu am fost cu ea, la el, si cum sunt cam zapacita nu am fost atenta la adresa, deci nu prea pot sa va spun cum sa ajungeti acolo.
Sper sa puteti astepta pana pe 20 septembrie ca merita, e foarte bun iar preturile sunt foarte rezonabile.