despre varice /ajutooor
-
0 0daca stie cineva vreun remediu ajutati-ma va roog din suflet /am incercat tot ce se putea mai putin operatia care nu prea ajuta?!
-
De acord cu Irina. Operatia este solutia.
Tratamentele naturiste te pot ajuta sa nu ai varicele asa inflamate (foarta buna in acest caz este crema de galbenele), dar atat. Daca vrei sa scapi de varice, sa nu ti se mai vada, nu se poate face decat chirurgical. Si cred ca in adancul sufletului tau si tu crezi asta pentru ca ai incercat tot felul de tratamente care nu au dat rezultate. -
Imi pare rau sa va contrazic dragi Eve, dar exista o solutie exceptionala in cazul varicelor. Am testat-o pe propria-mi pilele si sunt incantata. In Cluj exista la Policlinica cu plata un medic extraordinar (aprox 70 ani) care face injectii cu Ampullen . Este un medicament nemtesc, relativ ieftin , ( cam 200000 mii lei) . Iti face injectia, iti pune un bandaj elastic si pleci acasa. Dupa 2 saptamani nici nu se mai vede ca ai avut varice. Eu le-am avut cam de la 14 ani si credeam la fel ca voi ca operatia ar fi unica solutie. Am aflat intamplator de acest medic care realmente mi-a schimbat viata. Am scapat de un complex.
-
Doctorul se numeste Pitea,si lucreaza la Dispensarul policlinic cu plata , in Cluj Napoca Str. Roth St.Ludwig 19, aproape de gara, nr de tel al policlinicii 0264/432557. Sper sa va fie de folos. L-am intrebat de ce nu-si face publicitate . Mi-a zis ca cei ce vin din recomandari sunt suficienti...
-
nu stiu daca ai incercat un tratament naturist complet pentru varice ... mai ales daca esti intr-o faza avasata normal ca o alifie sau o tinctura nu mai au cine stie ce efect, dar daca urmezi un tratament complet si o dieta corespunzatoare eu zic ca se rezolva .... poti sa incerci o luna - doua un tratament pana sa te duci la operatie .... cred ca daca nu indepartezi cauza oricum se formeaza din nou chiar daca te operezi ... stiu ca am citit pe un forum de Stimuven ca ar fi dat rezultate foarte bune... dar nu cred ca e de ajuns
-
Daca esti predispusa sa faci varice, si din moment ce ai facut , esti, vei mai face. Dupa injectia cu ampullen venele respective(cele injectate) sunt resorbite de organism , asa ca pe ele este imposibil sa mai faci ,dar pe alte vene vei mai face. Vestea buna este ca stiind despre aceasta metoda de tratament poti sa scapi repede de ele.
-
Daca esti predispusa sa faci varice, si din moment ce ai facut , esti, vei mai face. Dupa injectia cu ampullen venele respective(cele injectate) sunt resorbite de organism , asa ca pe ele este imposibil sa mai faci ,dar pe alte vene vei mai face. Vestea buna este ca stiind despre aceasta metoda de tratament poti sa scapi repede de ele.
-
-
-
-
-
-
Injectia respectiva poarta numele de "sclerozarea vaselor". Si din cate stiu eu sunt foarte utile in cazul varicelor micute si rare. In caz ca ai ceea ce se numeste boala varicoasa, pe un teren genetic, varicele sunt foarte vizibile si mari nu cred ca sunt indicate.
Ai mei au varice, deci si eu i-am mostenit. Maica'mea are pe ambele picioare si s-a operat pe un picior, iar pe celalat a folosit acele injectii. Acum, circa 30 de ani mai tarziu (daca nu mai multi), multe kilograme mai tarziu si o nastere nu tocmai usoara, carat de sacose si pantofi incomozi piciorul cu operatia arata inca bine. Cel cu injectia, recunosc un pic mai prost.
Injectii sclerozante face si medicul meu de familie, dar cel mai bine e sa hotarasti dupa ce intrebi mai multi doctori.
Creme sunt o gramada - galbenelele ajuta, liotonul... incearca sa dormi cu picioarele un pic mai sus decat de obicei(eu tin o patura sub picioare) si cel mai important trateaza-o ca pe o boala nu ca un defect sau un complex.