sunt supraponderala
-
19 Aug 2004, 16:130 0Dragele mele,
Sunt proaspat venita printre voi si sunt obsedata de kilogramele in plus pe care le-am acumulat.Hai sa va spun ca am 36 de ani,1,58 inalt. si....78 kg.In mijloacele de transport, chiar si femeile imi dau locul, crezand ca sunt insarcinata.E adevarat ca am pierdut o sarcina mare ( 25 sapt.)si am ramas cu burta.Vreau sa va spun ca sunt si foarte comoda si am o munca de birou.Recomandati-mi voi o dieta eficienta,avand in vedere ca stau la birou pana la 5 seara. Va pup.
Adriana -
19 Aug 2004, 18:34Vezi ca la rubrica "frumusete" sunt o groaza de subiecte despre slabit. Nu stiu daca o sa mai aiba cineva rabdare sa rescrie aceleasi sfaturi, asa ca mai bine cauti acolo. Eu nu stiu prea multe despre slabit pentru ca sunt slabanoaga asa ca nu stiu ce sfaturi sa iti dau (eventual ce stii si tu - sport - in special cardio - jogging, elimina painea, zaharul, pastele din alimentatie, nu manca greu dupa ora 5 etc etc).
Succes
-
20 Aug 2004, 12:00Draga adriana, in primul rind, bine ai venit. In al doilea rind, I know what you mean, avem cam aceleasi "coordonate", mai putin virsta si chestia cu sarcina!
Sunt multe sfaturi utile postate de fete. Daca ai putin timp si rabdare sa le citesti, sunt sigura ca vei gasi ceva care sa ti se potrivesca. Daca parearea mea conteaza, atunci te sfatuiesc sa nu te arunci pe diete drastice, cred ca stii si tu de ce... Mai bine axeaza-te pe legume - cit cuprinde, pune-ti imaginatia la treaba si fa-ti ce salate iti doreste sufletul, fructe - asemenea, carne de pui fiarta... etc.
Bafta! Si multa ambitie iti doresc! Si tie si mie! -
20 Aug 2004, 12:44ti-am trmis un mail cu ceva informatii interesante pe adresa ta de eva.ro. sper sa-ti foloseasca.bafta multa.
-
20 Aug 2004, 14:36Mi-am mai amintit. Vezi ca e pe undeva pe aici... Dieta South BEach. Mi se pare foarte potrivita pentru perioada asta a anului. Eu am esuat in a o tine de 2 ori. Vreau sa mai fac o incercare dupa weekendul asta.....