medic chirurg-ginecolog

•  
    • 163 mesaje
    18 Aug 2004, 13:24
    0 0
    Dragi Eve caut un medic BUN chirurg-ginecolog..care sa aiba rabdarea sa stea de vorba cu un pacient mai mult de 5 minute.
    Eu am chisturi ovariene (posibil endometrioza). Mi-a fost recomandata operatia.. insa cum nu am copii inca...(vreau sa am) mi-e teama sa fac aceasta operatie. Mai ales ca nu am nici un simptom legat de endometrioza...si nici bebe nu vreau chiar in clipa asta.
    Exista vreo metoda pentru a tine aceste chisturi sub control? Daca intarzii si nu fac operatia e posibil ca aceste chisturi sa afecteze fertilitatea?
    De fapt..daca nu se opereaza..chisturile distrug ovarul in timp?? scuze pentru atatea intrebari...insa am fost la multi medici..si parerile se bat cap in cap.
  •  
    AL
    • 105 mesaje
    18 Aug 2004, 14:21
    0 0
    Buna.
    Incearca sa dai de doctorul Sandu de la Spitalul Caritas.Este un doctor foarte bun.
  •  
    • 457 mesaje
    18 Aug 2004, 14:30
    0 0
    Buna,
    Daca te ajuta cu ceva ti-o recomand pe d-na doctor Popescu Gabriela din Ploiesti, eu am suferit din cauza chisturilor ovariene am la activ o operatie si o punctie. Daca ajungi la ea cu siguranta te asculta, nu 5 min. mult mai mult.
    Iti doresc multa sanatate!
  •  
    • 5 mesaje
    23 Aug 2004, 11:39
    0 0
    Badiu Alexandru e unul dintre medicii buni. Este la spitalul Universitar, dar mai bine il poti cauta cu analizele tale la Clinica Diagnosis in Floreasca sau la Clinica din Unirii. Si eru a mfost suspectata si nu am avut asa ceva (endometrioza). Multa sanatate, si daca pana la urma te hotarasti la acest doctor iti voi trimite mai multe detalii. Eu sunt la al doilea medic in cautarea unui diagnostic clar si la tratamente inutile care mi-au facut si rau.
  •  
    • 163 mesaje
    24 Aug 2004, 08:35
    0 0
    Multumesc mult fetelor! mai astept totusi sugestii...
    SmarandaF iti scriu un privat.
  •  
    • 491 mesaje
    24 Aug 2004, 09:02
    0 0
    Vin si eu cu recomandarea, e o tipa la care au fost doua prietene de-ale mele (si o sa ma duc si eu cu prima ocazie) si au fost de-a dreptul impresionate de cit de rabdatoare si de bine se poarta doctorita cu ele... pur si simplu te da pe spate (literally ) de cit de professional e tipa.... o chema Mihaela Popescu si are ore la Medicover din Plevnei (ala de inga Casa Radi. E drept ca e cam scumpa consultatia (500 si ceva de mii) da' eu cred ca merita si n-o sa ma duc la controlul anual nicaieri in alta parte... vezi si tu pe site-ul medicover.ro mai multe date, numere de telefoane si restul, poti sa dai un telefon inainte ca sa vezi cit costa toata consultatia si celelalte servicii, au un personal foarte amabil in general si-ti raspund la orice intrebare...

Nicole
  •  
    • 5 mesaje
    27 Aug 2004, 10:39
    0 0
    Alta_, ti-am raspuns pe private. Sper sa pastram legatura.Am mai gasit si alte informatii ptr tine.