imi este teama sa nu am ceva mai grav!
-
0 0....de o zi....am observat ca sanul drept doare mai rau decat stangul si mai un amanunt:sfarcul de la dreptul este mai umflat..si nu se intareste sau nu isi schimba forma la frig..ramane asa umflat..nu tot timpul..da in mare parte...Deja incep sa imi pun alt fel de probleme
sa nu am ceva la el....sunt dea dreptul inspaimantata!
-
esti cumva inainte de menstruatie? poate fi vb doar de-o dereglare hormonala, de-un chist. iei cumva si pastile anticonceptionale? tu poti totusi sa mergi urgent sa faci o ecografie mamara bilaterala, nu neaparat mamografie (nu te mai iradiezi). si cu rezultatul te duci la un endocrinolog mai degraba decat la un ginecolog. te-ai lovit recent la san? ca si regula: cancerul nu doare.
-
Nu iau anticonceptionale, si nici nu m-am lovit insa sunt inainte de menstruatie dar asa ceva nu am patit niciodata si de aceea m-am speriat.Ma simt si foarte balonata cu intepaturi in abdomen, si ciclul nu mi-a venit inca . dar oriccum este dereglat.In ultimele 4 luni mia venit tot mai repede decat ma asteptam....acum vad ca intarzie......
-
ah, pai daca esti inainte de menstruatie este ok, adica face parte din asa numitul sindrom pre-menstrual. insa poti verifica si la endocrinolog nivelul hormonilor din sange. poate totusi este vorba de-un exces de estrogen/lipsa de progesteron.
si inca o intrebare: este posibil sa fii insarcinata? la mine acesta a fost primul semn: o sensibilitate marita la nivelul sanilor si sani mariti de volum. -
laura, nu te speria !
Cred ca fetele ti-au spus bine ce ti-au spus !
Iar pentru mai multa siguranta, te duci la un control .
Poate ca dintotdeauna a fost problema la sanul ala cu sfarcul, dar durandu-te acum ai inceput sa te analizezi mai atent si-ai vazut amanuntul asta.
Si mie mi s-a intamplat sa am tot felul de stari si simptome.
Iar referitor la faptul ca n-ai mai patit niciodata asa ceva, vreau sa-ti spun ca pe la 30 de ani aveam niste manifestari ciudate si i-am spus doctorului ca sunt ingrijorata ca nu mai patisem niciodata astfel de simptome.
Stii ce mi-a spus : da' ai mai avut vreodata 30 de ani ???!!!
Fiecare varsta isi are specificul ei, legat de sanatate.
rar intalnesti oameni care sa nu fie ïn " rand cu lumea " la capitolul transformari .
Hai, curaj, n-o lua in tragic si du-te sa vezi care-i problema !