Usturime la urinare

•  
    • 5 mesaje
    23 Mar 2010, 13:25
    0 0
    Buna ziua
    Am si eu o problema, defapt prietenul meu o are. in timpul urinarii sau in momentul in care i se ridica nivelul hormonilor simte o usturime in interiorul penisului, iar odata cu usturimea are si o secretie galbuie. O usturime dar foarte putin o simt si eu, am o scurgere mai abundenta decat de obicei si ma dor ovarele. Oare am racit sau e vorba de o boala cu transmitere sexuala? Mentionez ca suntem impreuna de 3 ani si pana acum nu s-a mai intamplat ca el sa aibe durerile astea.
    Multumesc anticipat si sper ca ma poate lumina cineva
  •  
    • 234 mesaje
    25 Mar 2010, 11:59
    0 0
    du-te la medic, doar nu vei lua pastile dupa ce spunem noi, de pe forum. Anul trecut am avut si eu asa ceva, am dus probe de urina si m-am tratat. Intr-o luna maxim mi-am revenit. Sanatate!
  •  
    • 7 mesaje
    26 Mar 2010, 17:06
    0 0
    Mergi la medic.
  •  
    • 3036 mesaje
    26 Mar 2010, 17:16
    0 0
    in cel mai fericit caz este vorba de o simpla candidoza. dar candidoza e "simpla" doar daca este tratata din timp si ca la carte.

asa ca e musai sa mergeti la medic amandoi. mergeti la dermato-venerologie, ca sa intrati impreuna. e mai eficient asa, decat ca tu mergi la ginecologie, iar el in alta parte (dermato-venerice sau urologie, de ex,)

daca banii nu sunt o problema prea mare, cel mai simplu si rapid ar fi sa mergeti la o policlinica cu plata.

durerile de ovare pot sa fie din cu totul alte cauze (o raceala, sindrom premenstrual...)