ginecologie

•  
    • 171 mesaje
    16 Aug 2004, 23:13
    0 0
    Fetelor spuneti-mi si mie va rog ce doctor ginecolog imi recomandati sau o clinica ,spital unde sa ma duc la ginecolog.Ca treb sa-mi cauterizez o rana si sa-mi fac analizele si nu stiu unde sa ma duc ca am auzit atatea...Va pup
  •  
    • 491 mesaje
    17 Aug 2004, 00:16
    0 0
    mai, daca te tine buzunaru' mergi la medicover din plevnei la mihaela popescu. Tipa e super de super, dar consultatia costa vreo 500 si ceva de mii; cauterizarea nu stiu cit costa da' stiu ca dureaza 5 minute si se face cu laserul si iti da drumul imediat. Prietena mea e super incintata de doctorita asta, cica te ia cu binisorul, mai intii sta de vorba cu tine si te intreaba ce si cum, nu te repede ca alti medici si nici nu e plictisita sau grabita niciodata. Doua prietene de-ale mele au fost la ea si au fost tare multumite de rezultat. E drept ca le-a cam uscat buzunarul, dar macar conditiile sint foarte bune, se vede ca e o clinica civilizata. poti sa te uiti la ei pe site (cred ca medicover.r si poti sa le dai un telefon si sa-i intrebi cit te costa una sau alta, ca-ti spun.

Bafta si sanatate!
    Nicole
  •  
    • 12 mesaje
    17 Aug 2004, 00:18
    0 0
    Exista o policlinica pe linga Universitate pe strada Academiei. Se numeste policlinica Academiei. Nu stiu numarul exact dar iti pot da un numar de telefon sa-ti faci o programare si eventual o intrebi pe secretara la telefon si numarul cladirii.
    tel:3120172.