ginecolog!pls
-
0 0salut
cred ca am probleme ginecologice ,vreau sa merg la un cabinet dragut , si dotat, cu o doctorita foarte de treaba.si sa fie preturi acceptabile .
daca stiti vreun astfel de cabinet daca se poate in sectorul 6 , va rog frumos sa imi dati de veste .va multumesc anticipat
va pup
ps.(am strans pana acum cam 500 mii ),vreau sa imi fac si analize , daca se poate o ecografie ..habar nu am cat ma costa , asa ,ca , daca se poate sa imi spuneti si preturile aproximative .
pls help me -
daca esti angajata cu carte de munca si ai medic de familie, beneficiezi de un consult gratuit la ginecolog, si ceva analize, pentru ecografie trebuie sa platesti; e gratuit doar daca esti insarcinata; medicul de familie te va trimite la o policlinica de stat la un ginecolog si incearca sa-l pastrezi daca esti multumita de serviciile lui;
sa stii ca eu sunt pentru doctori barbati, parca au mai multa grija si atentie fata de dr. femei -
Draga mea , pentru fetele tinere , o solutie foarte buna sunt cabinetele de planning familial.Doctorii de aici sunt foarte draguti - majoritatea fac voluntariat .Consultatiile sunt gratuite iar la analize beneficiezi de reduceri ( daca esti si studenta e foarte bine )Cred ca exista cate un astfel de cabinet cam in fiecare sector .eu zic sa incerci si ai sa fii multumita .
-
va multumesc pt raspunsuri
stie cineva un astfel de cabinet de planning in sectorul 6? nu cred ca este chiar gratis , dar merita sa vedem
sunt studenta
la medicul de familie nu vreau sa merg , sa stau la coada 3 ore , sa ma tina 5 minute la consultatie si cand ies sa vad 50 de femei care asteapta si care imi intorc priviri asupritoare ca am stat prea mult
eu cautam ceva particular, sa stiu ca e un doctor f bun si ca au aparatura etc -
Parca era langa caminul Leu un cabinet de planning . Nu stiu daca mai este, dar merita sa incerci pentru inceput sa iti rezolvi problemele la un astfel de cabinet pentru ca e gratis pentru studente.
Nu vreau sa te dezamagesc, dar trebuie sa te gandesti ca pe langa banii ce iti trebuiesc la consultatie, analize, ecografie va trebui, daca e cazul sa ai bani pregatiti si pentru un tratament
Oricum important este sa te duci cat mai repede undeva! Nu neglija aceasta problema pentru ca pe langa faptul ca te framanta foarte tare si nu ai liniste, se poate si agrava.
Ai grija de tine!