kilogramele

•  
    • 40 mesaje
    13 Aug 2004, 22:42
    0 0
    Sunt mihaela din bacau.stiti o cura de slabire foarte rapida?nu conteaza daca ai ameteli.eu vreau naeparat sa slabesc
    pentru a arata ca un fotomodel.am ambitie dar nu stiu ce regim sa tin.va rog sa ma ajutati.
  •  
    • 44 mesaje
    14 Aug 2004, 08:28
    0 0
    Da...Uite: Trei zile pe saptamana - luni, marti miercuri, sa zicem, procedezi astfel: Luni mananci doar orez fiert (poti sa pui si un pic de Vegeta sau ceva asemanator, ca sa aiba un gust cat de cat). Marti mananci carne slaba fiarta sau fripta, iar miercuri iaurt slab. Si bei cat mai multe lichide neindulcite pe zi. Slabesti cam 1 kg pe saptamana.
    Eu l-am tinut anul trecut si slabisem vreo 8 kg dar pe urma m-am apucat iar sa ma infig in ciocolata si bunatati si intr-un an... m-am facut la loc. Cred ca va trebui sa-l reiau si eu, ca altfel nu-i dau de capat cu kilogramele astea... Succes si incredere! Acest regim l-am auzit odata la radio, il sugera un medic nutritionist!
  •  
    • 40 mesaje
    14 Aug 2004, 11:01
    0 0
    Am inteles.Dar joi, vineri, sambata si duminica ce mananc?Tot orez, carne si iaurt?
  •  
    • 1151 mesaje
    14 Aug 2004, 22:29
    0 0
    eu am un sfat mai simplu , care adat rezultate bune la o prietena de-a mea : renunta la paine si dulciuri ,,cam o luna fara ele ..slabesti garantat cat sa se vada
    evident cat mai multa apa , si sa nu uiti de fructe
  •  
    • 40 mesaje
    15 Aug 2004, 12:46
    0 0
    Multumesc pentru sfat.Dar ce mancare pot sa mananc?Orice,dar fara prajeli?
  •  
    • 44 mesaje
    15 Aug 2004, 15:46
    0 0
    da, in restul saptamanii poti manca normal dar... cat mai putina paine si dulciuri mai deloc. Si la fel, lichide multe...
  •  
    • 982 mesaje
    15 Aug 2004, 21:02
    0 0
    Cate kiograme ai? Cat vrei sa slabesti?
    Avand in vedere varsta ta, cred ca cel mai bine ar fi sa apelezi la un medic nutrtionist, inainte de a-ti deregla iremediabil metabolismul. Depinde de gravitate, dar posibil sa poti sa te internezi si intr-o clnica de specialitate si acolo garantat fac minuni. Nu te juca cu sanatatea. Ameteli=anemie, hipocalcemie... plus o gramada de alte probleme grave.
  •  
    • 40 mesaje
    15 Aug 2004, 22:12
    0 0
    De ce mi se pare ca ma certi?Am atatea kg cate avea mama cand s-a casatorit.Cum sa-ti explic?Eu m-am ingrasat fiindca la un an si jumatate am fost operata de peritonita.De ce vreau sa fiu slaba?Fiindca numai asa pot sa arat ca un fotomodel.Din cauza operatiei am probleme minore cu dantura dar dentist(a) imi face chiar in aceasta saptamana un tratament de 10 milioane.Deci in septembrie voi avea o dantura perfecta.Marti merg la coafor sa ma tund pana la umeri(dupa ultima moda).Am parul negru ca pana corbului.Din toate fetele din clasa mea eu sunt considerata cea mai eleganta pentru ca am haine scumpe si frumoase.Nu pot sa ma internez intr-o clinica,doar nu am atatia bani.Vreau sa slabesc singura si am nevoie de tine pentru sprijin phsihic.TE ROG sa-mi scrii indata ce citesti mesajul ce sa mananc maine,dar sa nu fie orez fiert deoarece e chiar gretos.Sper sa ma intelegi.
  •  
    • 1222 mesaje
    15 Aug 2004, 23:40
    0 0
    mananca piept de pui fiert , fara sare fara nimic(sau pe gratar , cum preferi) si file de peshte (fiert sau pe gratar)
    slabesti sigur !
  •  
    • 40 mesaje
    16 Aug 2004, 00:17
    0 0
    Iti multumesc pentru indrumare.Chiar azi mama mi-a facut pulpe de pui fierte.Sper sa le mai gasesc in frigider cand ma trezesc.Atata imi mai trebuie-sa le manance alt membru al familiei.Trebuie sa beau si ceaiuri de slabit?Pe care mi le recomandati?
  •  
    • 40 mesaje
    16 Aug 2004, 11:34
    0 0
    Irina,la ora 11:32 j'ai mange o pulpa de pui fiarta.Ce mananc mai tarziu?
  •  
    • 524 mesaje
    16 Aug 2004, 18:30
    0 0
    mecheci, ca tot e vara, mananca pana in toamna muuuuulte salate si fructe.
    Dimineata o cana 2 de lapte sau un iaurt cat mai degresat.
    La pranz , salate, de ex: rosii+ardei+patrunjel+putina branza, uneori pui sau peste fiert
    Seara: fructe.
    NU te atingi de : zahar, paine, grasimi, sucuri, bauturi acidulate, sare sa fie cat mai putina, paste
    Si bea multa, multa apa plata
  •  
    • 40 mesaje
    16 Aug 2004, 19:45
    0 0
    Riana,as vrea sa te intreb daca pepenele rosu sau cel galben ingrasa.
    Promit ca maine voi manca salate si branza de vaci.E bine asa?Multumesc pentru intelegere.
  •  
    • 40 mesaje
    17 Aug 2004, 10:58
    0 0
    Am slabit 1 kg. intr-o zi mancand carne fiarta.Azi am mancat branza de vaci ci ardei.Vad ca da rezultate.
  •  
    • 524 mesaje
    17 Aug 2004, 16:33
    0 0
    Pepenele galben ingrasa, la fel strugurii, prunele.
    Mananca mere, morcovi, varza, rosii, ardei, patrunjel mult, nu manca ciorbe, doar supe de legume, fara carne......daca ai mancat o supa nu mai manca felul doi
    Ti-am zis, axeaza-te mai mult pe legume si fructe......chiar daca mananci 2 felii de pepene galben, tot nu face cat o bucata de carne
    Si cel mai imoportant: nu manca seara ....mananca o salata usoara la ora 18 si atat
  •  
    • 40 mesaje
    17 Aug 2004, 19:24
    0 0
    multumesc pentru ca mi-ai raspuns.Ce alte fructe ingrasa?
  •  
    • 87 mesaje
    18 Aug 2004, 12:30
    0 0
    Bananele
  •  
    • 725 mesaje
    18 Aug 2004, 15:23
    0 0
    Slabirea asta a ta de 1kg. pe zi e falsa, de fapt e un fel de deshidratare a organismului.
    Incearca sa nu te infometezi,dupa aceea vei pune dublu la loc in timp scurt.
    Eu la 15 ani aveam 63kg.Fusesem un copil absolut normal pana intr-o vacanta dupa treapta 1, cand am stat o luna undeva langa Campulung Moldovenesc. Acolo cu unt facut in casa, cu lapte proaspat nu-mi mai venea nici o hainuta la plecare.
    In zadar am incercat sa ma infometez sa slabesc, ca tot liceul oscilam intre 59-63.Tu esti in crestere, fa mai bine miscare si renunta la dulciuri si la a manca dupa ora 19.00.
    S-ar putea pe la 20 de ani sa ti se schimbe metabolismul si sa ajungi ca mine la 53 fara eforturi, asta pe la 24 de ani. Acum la 32 e alta poveste, mai ales ca m-am lasat si de fumat.
    Mult succes! Cel mai important lucru e sa faci pace tu cu tine, sa ai incredere in tine si sa te faci placuta celor din jur. Sa stii ca succesul nu consta in nr. de kg. atunci cand te duce capul.Nu merita sa faci o obsesie din numarul kilogramelor.
    Dar adolescentii cred altceva si sigur valorile sunt altele, fusta cat mai scurta si bustul cat mai pe-afara sunt dezideratele suratelor la varsta liceului. Dar fetelor, asta nu e feminitate, e vulgaritate.No offence!
  •  
    • 40 mesaje
    29 Aug 2004, 22:48
    0 0
    Buna, fetelor!A trecut ceva timp,oare ma mai tineti minte?Am slabit fara sa ma infometez 4 kg. si am realizat ca poti slabi fara sa vrei.Va rog sa-mi dati un sfat cat de repede puteti.Am o prietena, mai grasuta ca mine si nu stie daca ar trebui sau nu, sa se tunda.Eu i-am zis ca daca isi lasa parul lung ii va face fata mai subtire.Vreau sa mergem sa-i cumpar sampon,balsam ,masca de par fiindca are parul aspru de la o nunta.Voi ce ati sfatui-o?
  •  
    • 1151 mesaje
    30 Aug 2004, 01:33
    0 0
    sa slabeasca ..!!!