HPV-revenire

•  
    • 68 mesaje
    13 Aug 2004, 17:28
    0 0
    Va scriam mai demult ca am HPV. Mi-am facut testul pentru tipizarea HPV-ului si mi-a iesit negativ. Ce inseamna asta? Ca nu-l am deloc sau ca l-am avut si nu-l mai am? Testul acesta nu ar fi trebuit sa iasa pozitiv, chiar daca negii mi-au disparut, sau cel putin asa spunea doctora mea, ca am avut negi si ca nu mai sunt in prezent? Acest trebuie repetat la anumite intervale? Oricum e foarte scump, 1.900.000 lei.
  •  
    • 80 mesaje
    14 Aug 2004, 02:20
    0 0
    Gabriela,cum ai descoperit tu ca ai HPV?Adica ce simptome ai avut?
  •  
    • 31 mesaje
    18 Aug 2004, 22:23
    0 0
    Nu stiu daca trebuia sa iti iasa pozitiv sau negativ, eu deocamdata astept rezultatul si mi s-a spus ca analiza dureaza cam o luna, o luna si jumatate. Pana nu se strange un nr. minim de recoltari nu se trece la analiza lor. Sper sa nu am de asteptat chiar atat de mult. Te rog sa-mi spui si mie unde anume ai facut tu analiza si in cat timp ti-a iesit. Si eu am avut vegetatii acum mai bine de 13 ani, dar la mine au regresat singure dupa 3 luni de zile. Toti dr. ginecologi pe care i-am consultat mi-au spus ca nu am de ce sa ma ingrijorez, ca ei nu au ce sa-mi fac si probabil ca eu am o imunitate foarte buna daca vegetatiile au disparut de la sine. Ce e mai grav este ca NICIUNUL nu mi-a recomandat o analiza pt. HPV, am facut-o din propria mea initiativa. Ultima teorie pe care am auzit-o a fost ca pot disparea de la sine in cazul in care treci printr-o perioda foarte puternica de stres (asa cum a fost cazul meu). Cand am sa am rezultatul am sa-ti scriu cum mi-a iesit mie analiza, mai ales ca la fel ca si tine si eu am avut vegetatii.
  •  
    • 68 mesaje
    26 Aug 2004, 17:45
    0 0
    Pe rezultatul testului spune: nu s-a detectat prezenta tulpinilor HPV cu risc crescut oncogen: 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59, 68. Mai multe nu stiu sa-ti spun ca trebuie sa ajung cu rezultatul la doctorul meu, care momentan e in concediu. Ginecoloaga mea mi-a zis ca s-ar putea sa am HPV, pentru ca eu m-am plans ca fac frecvent infectii, iau tot felul de ciuperci si colul meu e mai tot timpul inflamat. Acum nu stiu ce sa zic, pentru ca mi-a iesit pozitiv testul pentru chlamydia. Stiti cumva cum se trateaza?