ma dor sanii!
-
0 0De vreo 2 zile ma dor sanii , mai mult dreptul si pe margina mai mult unde se termina sanul!...Adevarul e ca trebuie sa imi vina si cicclul da nu stiu de ce intarzie atata.
Si mai o intrebare:in cazul in care as fii insarcinata, sanii m-ar durea de pe acuma?sau cat tine durerea sanilor pe perioada sarcinii?tot timpul?sau doar la inceput?sau sfarsit? va multumesc si va pup -
eu zic sa faci un test.Nu stiu cati ani ai si daca nu vrei sa se afle daca ai fi insarcinata dar stiu ca in cazul sarcinii pana in 10 saptamani se poate cumpara de la farmacie o pastila care iti provoaca avortul.Stiu ca in Romania se numeste "pastila de a 2-a zi",sau cel putin asa este cunoscuta printre adolescenti si sunt de fapt 2 pastile.Dar oricum,daca iei pastila aceea,desi sper sa nu ai nevoie,sa mergi neaparat la un control dupa ca sa nu ai complicatii!Sper ca ti-am fost de folos,cu toate ca eu nu prea sunt de acord cu avortul,dar decat sa se distruga mai multe vieti...!
-
nu evita fixarea embrionului ci provoaca contractii ale uterului care expulzeaza embrionul si se numeste asa pentru ca se ia dupa ce ai facut sex neprotejat...nu mai tarziu de 10 saptamani pentru ca atunci risti cu viata.Iti spun sigur pentru ca se face reclama peste tot aici in Italia si stiu ca exista si in Romania,numai ca aici esti obligat dupa ce cumperi pastila de la farmacie sa mergi la medic,pentru ca oricum ar fi tot avort e si e periculos!
-
Vreau sa mai spun ceva....de o zi....am observat ca sanul drept doare mai rau decat stangul si mai un amanunt:sfarcul de la dreptul este mai umflat..si nu se intareste sau nu isi schimba forma la frig..ramane asa umflat..nu tot timpul..da in mare parte...Deja incep sa imi pun alt fel de probleme
sa nu am ceva la el....sunt dea dreptul inspaimantata!
-
Stii ce...toate ca toate...mergi la medic ca e cel mai sigur!Si pana la urma...chiar si la o sarcina nedorita ar trebui sa vb cu mama ta...nu iti poti da seama cum reactioneaza mamele la asa ceva.Eu nu am avut ocazia sa testez dar unele prietene au trecut prin asta si pe cat de frica le era la inceput de mame pe atat de multumite au fost dupa aceea ca au vorbit cu ele!Mamele nu sunt monstri,ne vor numai binele,chiar daca uneori reactioneaza altfel decat am vrea noi.Eu sunt mama si stiu ca orice ar face copilul meu as prefera sa stiu ca e bine!
-
buna. eu mi-am dat seama ca sunt insarcinata inainte sa fac testul dupa forma mameloanelor, erau umflate iar sfarcurile nu se intareau, plus ca mi se cunosteau mai bine venele de pe sani. apoi am facut testul si a iesit pozitiv (uraaaa!!!!).
laura daca ti-e frica sa nu ai ceva la sani mergi la un control, stiu ca e usor de zis , dar mai greu de facut. palpeaza-ti sanii si daca intradevar ai ceva la sanul drept ai sa iti dai seama, pt ca in momentul in care apesi pe nodul te doare si il simti ca o umflatura si e mai tare.
eu am la sanul drept 2 noduli si mi-am dat seama de cand m-am palpat. daca simti nu sta dute la doctor ca e mai bine, mie mi-a fost frica si m-am dus la doctor cam la un an dupa ce iam simtit, erau cam mari si e mai greu sa ii faci sa dispara mai tarziu.
te pup si sper sa nu ai nimic