slabire cu medicamente?
-
0 0A reusit cineva sa slabeasca folosind produse farmaceutice gen Viaredin, Biomed etc? Am cateva kg in plus de care as vrea sa scap mai comod.
Daca da, dati-mi si mie de stire. -
In primul rand iti multumesc ca mi-ai raspuns la discutia despre kilograme.In al doilea rand vreau sa-ti zic ca anul trecut am tinut un regim disociat,am baut 2 cani de ceai verde pe zi si am luat medicamente.Mai exact am luat 3 pastile pe zi ce aveau culoarea maro si-mi oprea pofta de mancare.Timp de 4 zile am jucat handball.In aceste 4 zile am slabit 4kg.Dupa cum vad amandoua dorim sa slabim, deci sunt prietena ta cu care poti vorbi despre rezultatele obtinute.Impreuna putem sa ajungem la foma ce ne place.As vrea sa te mai intreb cati ani ai si cate kg vrei sa slabesti?
-
Irina,daca iti spun ceva sa nu ma injuri.Eu am 13 ani,am trecut acum in clasa a saptea.Vreau sa slabesc 12 kg.Poate crezi ca sunt prea mica pentru regimuri dar asa a fost toata viata mea--s-a bazat pe diete.Daca reusesc sa ajung la forma dorita ,trebuie apoi sa nu mai mananc prostii pentru a fi slaba mereu.Anul trecut am dat jos 10 kg,insa itr-un an m-am ingrasat inapoi.Sper sa mai vorbim.
-
Sunt din orasul Bacau.Invat la Scoala Ion Creanga,care este in spatele blocului.Tatal meu se trage din machedoneni.Azi mama mi-a adus dela servici un cozonac delicios dar am stat departe de el.Dimineata am mancat o salata de varza cu rosii, fara paine sau mancare.Acum 20 min.am macat 4 covrigi subtira de la cuptorul mamei care nu ingrasa delo.Dar tu din ce oras esti?
-
mecheci, nu cumva era Regenon pastila aia maro care oprea pofta de papa?
Dupa cum zicea si Trufasha... mare probl cu asta. Si eu am luato perioada, insa mi s-a facut teama si m-am lasat repede. Posibilele efecte secundare sunt: frecvente insomnii (eu trebuia sa iau de 3 ori pe zi, insa nu luam mai mult de 2, caci imi dadea o stare de Speedy Gonzales, parc as fi baut un pahar mare de ness si 1 ceai negru), halucinatii, anorexie, dependenta, tahicardie, etc. Vreti sa ajungeti niste "truli-truli" slabanoage, sa fiti duse cu sorcova? Mai bine lasati comoditatea la o parte si apucati-va de sport. o dieta moderata. Spun asta din experienta, ca din liceu tot fac prostii peste prostii. Am ajuns ca la 25 de ani sa stiu ca infometarea face mult, mult rau. Mai bine injurati-i zdravan pe prostii si proastele care se cred superiori pt ca au corp de invidiat si racoriti-va cu o plimbare sau o ora de aerobic, decat sa recurgeti la gesturi disperate (aici intrand medicamentele sau dietele drastice). Necesarul caloric al unei femei care tine cura este de la minimum 1200 pana la cam 1500 kcal pe zi.
Mai ales pt tine, care esti in crestere, infometarea poate aduce niste surprize neplacute de proportii: infertilitate, deprimari, avitaminoze grave.Nu te juca! Stiu cum e sa ai colege si colegi nesimtiti care fac parada de fizicul lor. Asa am ajuns eu schelet ambulant prin cls 11. Aratam ca o stafie. Baga-i undeva si ai rabdare.
Viaredinul m-a facut sa vomit non-stop. Biomed n-am incercat, dar am inteles ca este o mare pacaleala. Ceaiul de slabit este laxativ si/sau diuretic. Administrat pe termen lung, duce la efecte nasoale. Primul efect este deshidratarea => lipsa de vitamine si minerale, depresie, piele si par fara vlaga. Mai ganditi-va un pic... Bafta! -
Tu nu intelegi ca eu vreu sa slabesc pentru a incapea toate hainela din dulap pe mine?In plus eu sunt sefa clasei si nimeni nu ma injura mai ales pentru ca sunt o fire razbunatoare.Daca ma vezi spui ca sunt la liceu deoarece am 1,64m.Vreu sa-i surprind pe toti cu o infatisare noua:maine ma duc la coafor sa ma faca dupa ultima moda iar miercuri la dentist.Eu as vrea sa fiu perfecta si sa nu-mi spui ca e imposibil.Sunt desteapta =am media 9,86 si sunt considerata cea mai frumasa din clasa,dar mie nu-mi place felul in care arat.Sper sa ma intelegi.
-
Ai spus hainuta?Eu am si voi avea mereu haine la moda pe care voi sti sa le asortez.Te credeam prietena mea,dar vad ca nu ma intelegi,ci imi dai sfaturi despre cum trebuie sa mananc si ce trebuie sa fac.De unde stii ce se va intampla cu mine peste 20 de ani.sSa stii ca nu voi fi o regina pentru o zi ci pentru toata viata.Nu stii de ce sunt in stare pentru ca nu ma cunosti.Gandesc foarte matur si iti pot demonstra ca pot slabi pana in septembrie cele 12 kg.Sa-mi mai scrii.
-
Cred ca esti un copil foarte rasfatat, cu parinti inconstienti, care iti dau voie sa tii la varsta asta o cura de slabire atat de drastica, in loc sa te incurajeze sa faci miscare. In loc sa apreciezi sfaturile bune care ti se dau, tu, cu teribilismul varstei, te revolti. Tine-o tot asa, ca vei avea numai prieteni....
-
mecheci,chiar ti-am dat impresia ca is tare de cap? scuza-ma, poate ar fi mai bine sa te gandesti bine inainte de a face ceva care te poate afecata mai mult decat te astepti. Si negativ, nu pozitiv. Lasa afirmatiile de genul celor de mai sus. Esti un copil inca (ioi, asta uram eu sa mi se spuna!
). Este pana la urma vointa ta.... vrei sa te citim pe forum apoi ca esti obosita, deprimata, nu te poti concentra, etc? Eu am vorbit din experienta. Si crede-ma, mi-a trebuit mult pana sa renunt la ideile mele de copil independent si incapatanat si sa cer ajutor. Pot sa spun ca pana la 25 de ani am avut timp sa am documentez si sa experimentez multe. Si rezultatul este ca graba asta de a slabi este o prostie. Da-ti un ragaz mai mare si vei reusi. Bafta! -
mecheci, on one hand iti admir increderea in tine.... on the other, nu ma pot intreba daca nu este de fapt orgoliu inconstient.
Vrei un sfat? Mananca portii mai mici si des (din 3 in 3 ore). Mancatul des si in cantitati mai reduase (cam 5 mese /zi, din 3 in 3 ore) ajuta la mentinerea glicemiei la un nivel echilibrat, iar senzatia de foame n-o sa apara asa de des. In plus, s-a demonstrat ca se slabeste mai reprede daca se mananca in felul acesta. Of course, incearca sa nu manaci dupa ora 7 seara. Incearca sa nu amesteci alimentele intre ele, dar nu pana la obsesie. Daca nu ai probl cu stomacul, alege fructe si legume multe, dar nu exclusiv. O dieta axata pe un singur aliment sau pe cateva alimente duce la malnutritie, ceea ce ar putea sa iti afecteze grav sanatatea, la varsta ta. Incearca sa elimini grasimile, prajelile, alunele, semintele, bananele, fructele uscate, sosurile, painea, smantana, mezelurile grase. Bea fara zahar si in general multa apa plata (evita apa minerala). Fa sport mult, dar nu te epuiza. Daca reusesti sa faci 45 de min zilnic o sa se vada in curand. Ia vitamine si minerale, altfel o sa cazi pe strada. Intr-o luna o sa scapi de destul kg ca sa te simti bine in pielea ta. Sa slabesti 12 kg in mai putin de o luna este inconstienta. Gandeste-te ca pielea ta, desi esti un copil, nu are nevoie de un asemenea stress. NU UITA CA IN PERIOADA DE CRESTERE APAR VERGETURILE, MAI ALES DE LA CURE DRASTICE DE SLABIRE.... si in plus, tu inca mai cresti. O sa te alegi cu o minunata colectie de vergeturi, fetita, iar de astea nu prea scapi... si o sa te blestemi toata viata. Foloseste o lotiune de corp pe durata curei si dupa. Si nu renunta la sport.
Nu te mai supara ca magarul pe sat. Intelege ca peste 10 ani nici tu nu vei mai gandi la fel. Bafta! -
Borgia, stii ce tu ai dreptate.Mersi ca ai rabdare cu mine.Iar.dumneata, domnisoara care crezi ca sunt o rasfatata da-mi voie sa-ti spun ca habar nu ai ce viata am dus.Si nu am parinti inconstienti.Acum patru ani tatal meu a avut cancer,iar eu am avut peritonita la 1 an jumate si puteam sa mor.Asa ca mai taci din gura si ea exemplu de la BORGIA si de la IRINA care se comporta ca niste mame.
-
Puiutule, am copil mai mare ca tine, din acest motiv mi-am permis sa-ti scriu ceea ce ti-am scris, gandind ca un parinte. Dar daca tu te superi ca sclavul pe unelte...este problema ta. Ma bucur totusi ca te-ai luminat putintel si ii dai dreptate Borgiei. Sper sa ii urmezi sfaturile, fiindca ti-a spus numai lucruri bune.
P.S. Increderea in propria persoana este un lucru foarte bun, atata timp cat nu devine orgoliu nemasurat. Iar faptul ca esti razbunatoare...hmm...stii vorba aceea: "bine faci, bine gasesti". -
Cu placere, Mecheci. Nu te supara, nu poti intelege felul de a gandi al oamenilor de alta varsta, oricat de emancipata esti.Acum 10-12 ani nici nu imi imaginam ca o sa gandesc asa.Experienta inseamna ceva.
Inca ceva: urmareste cu atentie reactiile organismului tau. Daca apar dureri de stomac (gen “ma roade stomacul” sau “mi-e foame”), ia masuri - poti sa te trezesti cu o gastrita (de aceea e bine sa nu mananci exclusive fructe si legume). In plus, fii atenta daca menstruatia vine cand trebuie, tine cat tine de obicei si este similara cu cele de pana acum. Daca „sare” o luna, nu e bine. Amenoreea este un efect frecvent al curelor rapide si prea drastice si o sa fie urat - urmarile pot sa mearga pana la atrofierea ovarelor. Trebuie sa ai mereu in vedere faptul ca inca nu ai trecut de perioada de crestere si sunt riscuri mai multe pt tine. Nu te apuca de prostioare precum „dusuri alternative” daca nu esti sigura ca organismul tau le poate suporta. Si nu experimenta pe tine tampeniile care sunt elogiate in reviste, astia inveanteaza te miri ce numa ca sa pacaleasca naivii...
A!Sa iti dau ex de mese: 200 -250 g de carne (pui, peste, vita, incearca sa eviti carnea de porc) la gratar (sau fiarta , insa in nici un caz prajita intr-o tona de ulei), poti sa papi cu o salata babana de legume; 250 -300 g fructe sau 2 buc de marime medie (daca vorbim de mere sau portocale, piersici, etc); sau o bucatica de branza desarata (daca suporti branza de „veci” si mai bine, dar sa nu fie f grasa); o farfurie de ciorba mai usoara (de zarzavaturi); un iaurt mic cu mai putina grasime (nu elimina de tot grasimea, caci unele vitamine sunt liposolubile); o ceasca de lapte batut sau o cana de lapte dulce degresat; cativa cartofi copti sa fierti sunt f buni pt digestie. Daca ai pofta de dulce, iaurtul cu fructe, un compot sau o ciocolata Santos (fara zahar, de la Excelent) te pot ajuta, dar asta nu inseamana o cioco pe zi. Mai bine iti satifaci o pofta nebuna decat sa te tooot gandesti la ea.... Incearca sa nu te limitezi la o singura grupa de alimente. Intervine monotonia si incepe razboiul nervilor. Bea apa multa (2 l juma / zi), daca nu iti place gustul pune cateva picaturi de lamaie in ea. Pe durata curei ia niste vitamine si minerale. Fii optimista, pt ca moralul e super important. Mergi pe jos, uita ca s-au inventat lifturile si scarile rulante, mergi pe bicicleta, inoata sau fa niste exercitii acasa Orice sport e bun. Cand o sa ajungi la greutatea dorita, nu pune inapoi in dieta toate alimentele evitate pe parcursul curei... putin cate putin din fiecare si gradat.
Nu iti face obsesii inutile, nu exagera fara rost, nu iti impune termene imposibile si neraliste. Poti sa ajungi la anorexie sau bulimie fara sa iti dai seama. Iar de acolo.... parca faci echilibristica pe sarma.... -
eu am tinut cura de slabire cu pastile dar sa stiiti ca nu prea tineam regim alimentar dar si-au facut efectul destul de bine. Dar problema ca sunt foarte scumpe dar se gasesc in farmacie
dar problema e ca in prima luna nu se slabesc mai mult de 7 kg iar daca mai vrei sa continui in urmatoarea luna se slabeste aproximativ kg pe zi iar pastile mai ei cate kg vrei sa mai slabesti
pastilele se numesc REDUCTIL de 10mg dar costa in jur de 3500000 lei
DACA VRETI SA INCERCATI VA POT DA SFATURI PT CA EU AM SLABIT IN 2 LUNI 25 KG