hipertiroidia si tratamentul homeopat
-
0 2buna evelor..sunt noua pe aici..urmaresc forumul de mult timp si din cate am vazut pe aici sunt multe persoane cu probleme de tiroida. eu am fost diagnosticata cu boala basedow-graves(hipertiroidie) si mi-a fost recomandat sa ma operez, ceea ce nu imi prea surade la 19 ani. Ma intereseaza daca cineva s-a trata cu remedii homeopate de aceasta boala...sau macar daca a reusit sa o tina sub control. va pupicesc si astept raspunsuri
-
uff...nimeni care sa ma ajute cu probl mea??
....pe cele care au sau au avut probl asta...basedow....cu ochii ati avut probleme fetelor?...ca pe mine ma cam ustura...si imi lacrimeaza daca stau m multe ore la calculator...si inca ceva...este cineva care a refuzat operatia pt tratamentul acela cu iod radioactiv?...daca da as vrea sa stiu si eu cum va simtiti dupa, unde ati facut tratamentul...va rog putzin ajutor k ma dispera ideea sa am o cicatrice pe gat in vazul tuturor
-
Si eu am basedow,in urma cu 5 ani mi s-a descoperit.Nu mi s-a propus inca sa ma operez,fac tratament 5mg/zi cu tyrozol .La inceput am luat doza mai mare pe zi si in functie de rezultatul analizelor mi l-a ajustat.Ochii sunt un pic afectati asa cum descrii si tu dar, asta e ,sper sa nu fie mai rau. Nu stiu ce sa zic de operatie ,depinde cum evolueaza,ai senzatii de sufocare?poate ar fi bine sa mai vezi un endocrinolog.
Sanatate. -
ms mult de raspuns. si eu iau tirozol,o doza destul de mare pt ca sunt la inceput, dar cu timpul voi scadea doza treptat...cel putin asa mi-a explicat endocrinologul. de sufocat nu ma sufoc...eu am si o gusa vizibila,...nu ma deranjeaza nimic, doar ca aveam pulsul foarte mare si imi tremurau mainile, dar acum sub tratament nu mai am nicio probloma...u te-ai ingrasat de cand iei tirozol?....eu iau de vreo luna si am luat deja vreo 3 kg
, desi incerc sa ma abtin de la dulciuri si in general am grija ce manac. Tu iei vreun tratament pt ochi?...ca mie nu mi s-a dat nimic...pls astept raspuns pt ca sunt la inceput si nu stiu exact cu ce se "mananca" boala asta....ma cam sperie -
Buna,eu am avut in trecut probleme cu tiroida si am fost la o doctorita la Focsani care da tratamente naturiste...nu spun ca m-am vindecat pentru ca am fost o singura data dar iti pot spune ca dupa tratament am reusit sa incep sa slabesc,deci,oricum a fost o ameliorare.Acum,dupa 2 sarcini am luat iar proportii dar folosesc Acai si Noni plus Sucul de Aloe.Daca vrei sa incerci...contacteaza-ma pe marilenacrina@gmail.com si incercam sa facem ceva,oricum...toate astea iti intaresc sistemul imunitar asa ca ar trebui sa functioneze...eu cu sucul de aloe si alte cateva produse am scapat de 10 kg in cateva zile,in urma unei cure de detoxifiere.
-
nu iau nimic pentru ochi,dar nici nu ma deranjeaza f.tare,acuma oricine daca sta mai mult in fata monitorului are banuiesc mici neplaceri.Un pic m-am ingrasat dar sunt prietena si cu dulciurile asa ca....La inceput si mie imi tremurau mainile si aveam palpitatii care cu trat. au mai disparut dar mai am perioade cand revin in anumite situatii de stres ,sau alte probleme.Eu le iau ca atare, stiu ce problema am si merg mai departe oricum cu operatia chiar in ultima instanta cand te simti f.rau.E drept si eu am mai luat si mai iau din cand in cand suplimente de minerale si vitamine
multa sanatate.