Zona zoster
-
0 6Mama mea a facut zona zoster de la buric pana in spate la coloana.
Are tratament Aciclovir crema si Aciclovir pastile ,de 5 ori pe zi .Algolcamin dimineata si seara.
Trei zile a luat si Gabagamma si Flamexin,dar medicul de familie nu a mai recomandat aceste medicamente.
Algolcaminul nu are efect asupra durerilor,ce ar mai putea lua?
I-am dat niste medicamente naturiste de somn relaxirem -2 inainte de culcare si tot se scoala de cateva ori pe noapte din cauza durerilor.Nu am vrut recomandate de medic gandind ca este singura si sa nu ii provoace si dependenta. -
Sunt proaspat intrata pe forum si in caz ca te intereseaza, s-au obtinut rezultate bune in tratamentul zonei zoster cu ajutorul produselor de la Forever Living Products. Sunt produse absolut naturale, certificate, pe baza de aloe vera. Daca doresti informatii suplimentare, conteacteaza-ma. www.koncz.flp.ro
-
Draga delia25, nu stiu de unde atata rautate in unii oameni. Nu cred ca ai citit in mesajul meu ca am scris cuvantul "vindecare"! Si nu era vorba nici de alte boli incurabile. Singurul lucru pe care l-am scris e ca s-au obtinut rezultate bune cu produsele Forever, sunt produse care nu creaza depensenta si ce este mai important e vorba de un forum unde fiecare are dreptul sa isi exprime punctul de vedere.
-
Andrea, haide mai! nu sunt rautacioasa, insa nu esti primul vanzator de Forever Living intalnit de mine. cunosc si produsele, o parte dintre ele. unele sunt ok, insa nu in afectiuni serioase. aveti suplimente, vitamine, astea merg. insa sa fim seriosi si sa spunem adevarul pana la capat: sunt extraordinar de SCUMPEEEE!
si pe piata sunt produse similare, mult mai ieftine. -
pisico, tramadolul tb luat musai pe reteta speciala de la med de fam. si este bun, caci actioneaza asupra receptorilor durerii de la nivel central. se indica in special in cancere pt dureri si post operator, de asta are un regim mai special.
si nurofenul este bun, insa este slabut pt dureruile din zona zoster. -
Draga Delia, ma bucur ca ai reactionat mesajului meu. Stiu ca nu sunt prima care vorbeste despre produsele Forever. Sunt constienta si de faptul ca nu sunt cele mai ieftine produse de pe piata, dar totul este relativ. Nu incercam sa vand. De pe forum, nu am aflat cine unde locuieste. Eu sunt din Oradea, de ex. Produsele Forever sunt si ele o optiune si sunt multe persoane care ajung sa le cumpere dupa ce realizeaza ca pe medicamentele recomandate de medici au dat si mai multi bani, fara ca efectuul lor sa fie cel dorit. Si chiar daca esti sceptica, sa stii ca sunt persoane care sunt in viata datorita acestor produse, persoane carora medicii nu le-au dat sanse prea mari de viata! In alta ordine de idei, sprayul de care scria "pisica" este scump la 200 de lei. Nu costa nici pe departe atat ...Depinde ce reprezentant contactezi. Iti doresc o zi frumoasa, iar pentru mama "pisicii" insanatosire grabnica!
-
In sfarsit cineva mai deschis la terapie alternativa! Multumsec flory_c. Iar pentru "kit", ce sa spun, draga mea, tot asa verifici si ceea ce iti prescrie medicul. Pot sa-ti dau un exemplu concret> VITAMINA C de la o firma farmaceutica ( MarK) contine printre altele ascorbat de sodiu, citrat de sodiu, tabletoza 80, zaharina, sorbitol, aspartam, talc, acid stearic, manitol. Ce zici? Stiai ca aspartamul e foarte daunator? Si ca acidul ascorbic e notat si E 300? si tot ca fapt divers stiati ca spre deosebire de pastele de dinti, sampoane si sapunuri existente pe piata cele de la Forever nu fac spuma abundenta fiindca nu contin decat in cantitate foarte mica laurilsulfat? ce e laurilsulfatul? cautati si veti afla ! In fine, fiecare are grija de propria sanatate asa cum crede de cuviinta, dar daca produsele noastre de la Forever nu ar avea calitatea pe care o au, nu ar rezista pe piata de peste 30 de ani!
-
da, andreea stiu f bine ce sunt acesti aditivi. dar nu poti compara ce contine pasta de dinti pe care oricum nu o inghiti cu ce contine un supliment nutritiv pe care il consumi in cantitate considerabila zilnic. orice argumente ai aduce, acel conservant adaugat numai beneficii nu aduce.
cititi etichetele inainte de a va hotatra sa consumati orice supliment nutritiv.
benzoatul de sodiu este unul dintre cei mai cancerigeni aditivi la ora actuala. uita-te pe etichetele altor produse si ai sa observi ca in ultima vreme nici nu se prea foloseste la alimente.
ca sa inchei, nu sunt kit, ci kti.