mare nevoie d un sfat

•  
    • 2 mesaje
    17 Mar 2010, 20:29
    0 0
    buna!vreau sa ma ingras dar sincer vreau intr-un mod corect si frumos adica nu doar in anumite zone...va rog tare mult dati-mi un sfat ceva cum sa procedez ...nu as vrea dintr-o data ci treptat si frumos...uniform sa zic asa....va rog dati-mi un sfat legat de alimentatie ...c sport ...orice...va multumesc
  •  
    • 171 mesaje
    18 Mar 2010, 09:51
    0 0
    Buna,
    Desi pare mai greu sa slabesti, mai greu este sa te ingrasi atunci cand organismul iti ingreuneaza foarte mult procesul de acumulare de kilograme. Am gasit de curand niste sfaturi depsre curele de ingrasare, poate te ajuta cu ceva: http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=33&sid=b3cd8e4a75638e9db285179530ac55f7
    PS: Daca incerci ceva de aici si da roade, sa-mi spui si mie, ma intereseaza pentru ca mai stiu persoane care tin cura de acolo.
  •  
    • 8 mesaje
    18 Mar 2010, 20:56
    0 0
    Buna! Sunt reprezentanta a unei companii renumite care produce exclusiv produse naturale pe baza de aloe vera. daca doresti sa te ingrasi intr-un mod sanatos, care sa nu iti afecteze starea de sanatate in niciun fel, gasesti informatii si pe site-ul meu www.koncz.flp.ro. Viziteaza site-ul si daca ai nevoie de informatii suplimentare, gasesti si numar de telefon si adresa de mail. Te astept cu drag si poate gasim "leac " pentru problema ta.