Amanarea menstruatiei
-
0 0Am vrut sa-mi aman menstruatia pentru ca plecam in vacanta si am luat prima pastila din urmatoarea folie in prima zi de pauya. A fost OK atunci dar acum mi-a venit ciclul peste pastile(mai aveam de luat 7 din folie). Le-am intrerupt, sperand ca-mi va veni mai mult caci imi curgea putin. Ce fac acum? Pentru ca in 2 zile ar trebui sa incep o folie noua(cele 7 pastile care mi-au ramas nu se mai iau).Nu pot spune ca am avut un ciclu normal acum dar pot incepe o noua folie peste 2 zile?
-
Pastilele nu se intrerup niciodata, decat dupa ce termini folia indiferent de ce se intanpla.CEEa ce ai avut tu e o sangerare peste pastile si nu e mentruatie, e total altceva.ELE nu trebuiau intrerupte.Cel mai bine este sa mergi la un medic care iti va spune exact.AM trecut si eu prin aceeasi situatie si nu mi se mai oprea sangerarea de dupa oprirea foliei,am fost la medic de planing familial si mi-a dat un tratament.Te pup si multa sanatate.
-
Pastilele nu se intrerup niciodata, indiferent pt ce motiv, decat la terminarea foliei!!!
Acum ti-ai creat din pacate mai multe probleme decat daca aveai sangerarea aia peste.
De multe ori, dupa pauza de 7 zile, sangerarea nu se termina si ea (nici nu incepe fix in prima zi de pauza), asa ca trebuie inceputa folie noua si primele pastile sunt peste sangerare, deci... nici o problema.
De ce nu ai intrebat si tu inainte sa faci asta?