Ce analize se fac pt. anticonceptionale?

•  
    • 63 mesaje
    5 Aug 2004, 12:12
    0 0
    Stiu ca trebuie sa fac niste analize pentru a lua anticonceptionale, dar care?Mie mi-a recomandat medicul ginecolog Rigevidon, dar fara nici o analiza...am auzit ca se fac astfel de analize si ca in functie de metabolism iti sunt prescrise.Medicul de familie mi-a spus sa merg la ginecolog...eu nu mai inteleg, voi stiti ce analize sunt astea si cui trebuie sa ma adresez???Multumesc mult!
  •  
    • 831 mesaje
    5 Aug 2004, 12:39
    0 0
    Si eu am auzit ca se fac niste analize pt. a lua anticonceptionale.....ce-i drept eu nu am fost la ginecolog, insa dermatologu' mi-a zis ca daca vreau sa am fata curata sa iau Diane 35....insa n-am luat....Daca e cineva care stie mai multe despre aceste analize, sa ne spuna si nou
  •  
    • 63 mesaje
    5 Aug 2004, 12:45
    0 0
    Ilinka, Diane 35 am inteles ca sunt cam nasoale asa ca trebuie sa-ti faci niste analize...eu nu am nimic de la astea, m-am ingrasat un pic, dar cica au urmari pe termen lung...
  •  
    • 60 mesaje
    5 Aug 2004, 14:16
    0 0
    Se face dozare hormonala, ziua 14 si ziua 21, un doctor ginecolog (sau endocrinolog) stie exact care sunt analizele, il rogi sa-ti faca o trimitere, oricum nu le poti face fara recomandarea lui.
    Ai grija la ce laborator te duci ca sunt multi bani si ii arunci de pomana daca nu te duci la un cabinet ca lumea (la medsana de ex. costa in jur de 2 milioane, dar nu-ti recomand laboratorul lor).
  •  
    • 63 mesaje
    5 Aug 2004, 14:59
    0 0
    Multumesc mult altaeva!Cred ca am gasit solutia.Schimb doctorul ginecolog, ca tipa asta e dusa!
  •  
    • 14 mesaje
    5 Aug 2004, 15:08
    0 0
    Pt. anticonceptionale trebuie neaparat sa-ti faci analize (electroforeza, ecografii) si in acelasi timp trebuie sa vorbesti cu medicul tau (de la Planificare Familiala)la un interval de timp regulat pt. a-i spune cum te simti in timpul administrarii.
    Eu am luat Diane 35!Stiu de la medicul meu ca nu este de gluma cu ele!
    Daca de ex. ai si tu nu stii o forma de cancer in faza incipienta ai toate sansele ca in 6 luni de zile sa mori!
    Asa ca trebuie sa ai grija si sa mergi la un doctor de la un cabinet de Planificare Familiala!