analize

•  
    • 45 mesaje
    3 Aug 2004, 08:34
    0 0
    Ajutati-ma, evelor!
    Acum o saptamana mi-am facut analizele pt ca nu ma simteam bine de foarte mult timp si ma temeam - dupa mintea mea si simptome - sa nu am talasemie.
    Analizele mi-au iesit aproape perfect, dar stiti cum este - analize bune, pacientul mort - rezultatul doar m-a calmat, dar ma simt la fel de rau si medicul de familie spune ca nu am nimic.

Singurele analize care mi-au iesit in afara limitelor - conf. buletin de analize sunt:

WBC- 10.2(normal-max.10)
    RBC- 5.5 (normal-max.5.2)
    MPW-10(normal-max.10)
    neutrofile nesegm-5 (normal-max.5)
    VSH-10 (normal-max.

Imi poate spune cineva ce ar putea fi, pt ca, dupa cum v-am zis, ma simt ingrozitor - lesin in fiecare zi, am o stare de oboseala permannenta - si dorm destul -?
    Multumesc anticipat.
  •  
    • 765 mesaje
    3 Aug 2004, 11:25
    0 0
    Cred ca ma repet dar in astfel de situatii (si eu am fost odata in situatia ta) as merge la aparatul cu biorezonanta sa mi se urmareasca toate organele si sa vada cum reactioneaza organismul tau la produsele lor. Se poate sa nu fie o problema majora ci sa se slefuiasca niste contacte defectuoasa.
    Sanatate multa!
  •  
    • 609 mesaje
    3 Aug 2004, 11:39
    0 0
    Eu te sfatuiesc sa-ti repeti analizele in alta parte sau interneaza-te intr-un spital pentru analize amanuntite.Nu te-ai interesat, poate esti gravida?Multa sanatate!