ganglion

•  
    • 54 mesaje
    12 Mar 2010, 18:43
    0 0
    se pot inflama cumva ganglionii limfatici din cauza unor antibiotice amestecate? am o umflatura dupa ''omuletul '' din gat, nu doare dar e deranjant. astept pareri
  •  
    • 1030 mesaje
    12 Mar 2010, 20:30
    0 0
    Am inteles ca ganglionii se umfla daca ai o infectie in corp...dar tu daca iei antibiotice...ar trebuii sa iti treaca...
  •  
    • 1030 mesaje
    12 Mar 2010, 20:36
    0 0
    Dar si pe mine ma doare,inghinal de cateva zile,jos la incheietura piciorului,ia partea stanga... acolo se afla ganglionii?sau care ar fii problema?daca stie cineva astept si eu pareri
  •  
    • 54 mesaje
    12 Mar 2010, 21:18
    0 0
    asta e si ideea k am facut absolut toate analizele inclusiv exudatul faringian si sunt toate bune.doar la tiroida mi-a iesin ceva marit...nu stiu daca asta sa fie cauza pt ca tiroida e situata mult mai jos la gat
  •  
    • 6 mesaje
    13 Mar 2010, 21:00
    0 0
    de la antibiotice nu se umfla ganglionii, se umfla de la infectii, acum depinde de cat timp sunt umflati, daca te dor, daca sunt tari, daca se misca..
  •  
    • 6 mesaje
    13 Mar 2010, 21:04
    0 0
    @ eueu09: nu e o regula sa-ti treaca cu antibiotice, daca e o infectie, depinde de ce microorganism e vb, poate fi un virus, poate fi o tumoare sau poate efectif s-au calcificat tocmai pt ca ai facut deseori infectii in regiunea respectiva. Si da sunt gaglioni in zona inghinala si la nivelul picioarelor