Endoscopie - gastroenterolog bun

•  
    • 345 mesaje
    12 Mar 2010, 09:45
    2 3
    Ma confrunt cu niste arsuri razlete pe esofag si regurgitari dupa fiecare masa, plus ceva dureri de spate, omoplati si cred eu retrosternale, nici nu mai stiu ca la cum radiaza durerile astea deja sunt in ceata total. Fiindca am avut episoade si de fumat pe stomacul gol si arsurile astea sunt destul de vechi, mi-am luat inima in dinti si am zis sa ma duc la o endoscopie. Mi-am facut deja o programare la dr. Constantinescu la Sanador. Ce ma deranjeaza cel mai rau este ca e la ora 16.00 deci eu de la ora 7.00 dimineata probabil nu voi mai putea manca nimic, decat ceaiuri sa beau.

Intrebarea ar fi: ati facut endoscopie (vreau pe tot tractul digestiv pana la stomac plus analiza de helicobacter)? Este neplacut rau, simti ceva, poti respira, dureaza mult? Lucruri de genul asta. Eu ma panichez oricum foarte repede si mi-e ca nu inghit tubuletul ala, ca il vomit, ca ma sufoc, etc...

Si cel mai important, aveti alte recomandari de medici gastroenterologi buni, buni, buni? In Bucuresti.

Multumesc mult.
  •  
    • 476 mesaje
    12 Mar 2010, 10:24
    4 0
    Un medic foarte bun este Andrei Haidar; lucreaza si la Spitalul Comentina si la o clinica privata al carei nume imi scapa, undeva in Primaverii.
    Mamei mele i-a facut la clinca colonoscopie si nu a simtit nimic. Tot acolo va face si endoscopia, care am inteles ca va fi la fel de usoara.
    Informativ, consultatia a costat 900 000 lei vechi, colonoscopia a costat 3 000 000 lei, biopsia 1 200 000 lei, iar CD-ul 300 000.
    Daca vrei aflu cum se numeste clinica.
    Multa sanatate!
  •  
    • 476 mesaje
    12 Mar 2010, 10:27
    0 3
    Pentru orice eventualiate:
    BIOTERRAMED
    tel 021 315 15 93
  •  
    • 345 mesaje
    12 Mar 2010, 10:30
    3 1
    S-a notat. Multumesc mult.
  •  
    • 326 mesaje
    12 Mar 2010, 10:59
    1 1
    Dna Dr Angelescu, spitalul Fundeni. Excelent medic- a reusit sa diagnosticheze o hepatita autoimuna la care alti medici s-au uitat o luna de zile fara sa aiba nici o idee despre ce e vorba.
    De asemenea o persoana foarte draguta si disponibila in ciuda faptului ca este foarte cautata.
  •  
    • 345 mesaje
    13 Mar 2010, 14:21
    9 2
    Dar la dr. Gabriel Constantinescu de la Sanador, care am inteles ca lucreaza la Floreasca, a fost cineva? Stiti ceva de el?
  •  
    • 10876 mesaje
    14 Mar 2010, 15:22
    3 2
    Pot doar sa-ti spun ca am fost programata la el intr-o dimineata si am ajuns la sanador .Ca o floare, receptioniera imi spune ca s-a stricat aparatul si daca freau sa vin dupa masa.M-au apucat dracii si nu m-am mai dus.
    M-am dus la unirea la Proctoline.Am gasit acolo o doctorita foarte simpatica, imi scapa numele.Nu mincasem nimik de la prinzul anterior, de frica sa nu vomit ceva.M-a linistit, spunundu-mi ca nu am ce vomita.Mi-a bagat ala pe git, si am vomitat si sufletul din mine.Era numa lichid si doctorita a spus ca din cauza ca am o pb la stomac am retinut acel lichid verzui sau cum naibii era.Ideea e ca alea 2 minute mi s-au parut o vesnicie.Mi-a luat si proba pt helicobacter.Si in timp de imi povestea ce si cum, asta dupa ce mi-a scos anaconda aia de pe git, proba ce a luat-o a pus-o pe un test de helico.Si mi-a zisaca intr-o ora se face roz, iei urmatoarea reteta.Ce o ora, in 5 minute maxim era ciclam.Si mi-a dat tratamnet cu doua antibiotice puternice-spune ea.A spus c-a sa-mi fie rau de la ele, o sa le vomit.As.Nimik tata, oi fi io mai din topor.Naspa e ca iar ma apucara durerile.Mi-a spus ca acu se poate verifica daca ti-a ramas helico ala numa in fecale, ca in singe iese chiar daca ai facut tratamnet.
    Si testul, consultatia si endo m-au costat 200 lei.
    Si la aceesi doctorita facui si colonoscopie
  •  
    • 171 mesaje
    16 Mar 2010, 10:33
    1 2
    Buna,
    In cazul in care vrei sa gasesti un doctor foarte aproape de zona in care stai sau in functie de cat este de recomandat, te sfatuiesc sa cauti pe site-uri de doctori, in special pe acelea care au ratinguri pentru ca te poti orienta foarte usor dupa comentariile sau ratingurile date de pacienti. eu am incercat si e foarte utila metoda.
  •  
    • 345 mesaje
    19 Mar 2010, 19:49
    1 0
    Am incercat si eu metoda, am gasit un site, doctor bun sau ceva de genul, dar trebuie sa platesti sa vezi parerile si comentarile. Alte site-uri nu am gasit.
  •  
    • 20 mesaje
    23 Mar 2010, 18:38
    6 8
    Pot sa iti recomand cu incredere pe dl dr. Cristian Gheorghe - Åžef Departament Endoscopie Digestivă, Centrul de Gastroenterologie & Hepatologie, Institutul Clinic Fundeni. Am fost la el si mi-am facut endoscopie digestiva, si a fost foarte de treaba. Eu am ales sa o fac prin anestezie generala, ce a durat maxim 5 minute, si nu am simtit nimic. In rest pot sa te sfatuiesc ca este bine sa o faci, numai asa poti fii sigura ca o sa te faci bine.