Menstruatia

•  
    • 609 mesaje
    2 Aug 2004, 12:38
    0 0
    Buna evelor.Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca puteti.Pana acum 3 luni aveam menstruatie abundenta cu dureri mari si ma tinea 7 zile.De 3 luni am menstruatie care ma tine maxim 6 zile, nu mai este asa abundenta, doar in primele ore, iar durerile de abia daca le mai simt.Menstruatia este regulata.Intrebarea mea este daca este cumva posibil sa fiu insarcinata.Merci!
  •  
    • 31 mesaje
    2 Aug 2004, 12:49
    0 0
    Nu m-am confruntat cu o problema de acest gen, dar eu as face intai un test de sarcina acasa apoi as merge la medic. Sanatate multa!
  •  
    • 609 mesaje
    2 Aug 2004, 13:12
    0 0
    Mecic de raspuns, si eu m-am gandit sa fac un test, dar pot sa-l fac daca nu mi-a intarziat ciclul? Si trebuie sa-l fac intr-o anumita perioada sau il pot face cand vreau?Pupici!
  •  
    • 2198 mesaje
    2 Aug 2004, 14:02
    0 0
    POti sa faci testul de sarcina oricand .Dar nu cred sa fie vreo problema .Cred ca pur si simplu organismul tau s-a reglat de unul singur .
  •  
    • 609 mesaje
    2 Aug 2004, 14:59
    0 0
    Asa sper si eu.Merci Maddy.Pupici!!
  •  
    • 727 mesaje
    2 Aug 2004, 15:36
    0 0
    Iei cumva pastile anticonceptionale?
  •  
    • 346 mesaje
    2 Aug 2004, 19:25
    0 0
    Poate sa existe doua alternative. Sau iei anticonceptionale sau datorita vietii sexuale daca ai, cam asta ar fi, dar ar fi bine si daca faci un test de sarcina.
  •  
    • 491 mesaje
    2 Aug 2004, 22:58
    0 0
    pai stai putin, daca are menstruatie poate fi insarcinata? :O Poate ma lamureste careva ca eu nu inteleg...

Nicole
  •  
    • 2198 mesaje
    3 Aug 2004, 09:58
    0 0
    Da , Nicole .Intr-adevar , se intampla foarte rar , dar exista si posibilitatea asta ...Sa fii insarcinata si totusi menstruatia sa vina normal .
  •  
    • 609 mesaje
    3 Aug 2004, 11:49
    0 0
    Nu iau anticonceptionale, iar viata sexuala mi-am inceput-o acum 5 ani.O sa fac testul si va spun si voua.Mercic de raspunsuri si va pupic!
  •  
    • 609 mesaje
    3 Aug 2004, 11:52
    0 0
    Mai am o intrebare.Testul il pot face in timpul zilei sau se face numai dimineata?
  •  
    • 1964 mesaje
    3 Aug 2004, 11:59
    0 0
    Draga Alina

Sfatul meu este sa te duci sa te vada un endocrinolog. Nu cred ca e vorba de sarcina, dar ceva nu e in regula oricum.
  •  
    • 31 mesaje
    3 Aug 2004, 15:40
    0 0
    Alina, ideal ar fi sa-l faci dimineata dar vezi ce scrie si pe prospect. Nu cred ca e cazul sa mergi direct la endocrinolog (schimbarile nu sunt dramatice) dar iti recomand ca oricare ar fi rezultatul testului de acasa (nici eu nu cred ca e sarcina dar ti-am zis sa-l faci ca sa stai tu linistita pana ajungi la doctor)sa te duci si la un dr.ginecolog. Ai grija de tine si tine-ne la curent. Pupici.
  •  
    • 35 mesaje
    3 Aug 2004, 17:00
    0 0
    Fluxul menstrual este influentat de stres si emotii,de o posibila lipsa de calciu sau fier in organism.Nu cred ca sunt motive alarmante.
  •  
    • 609 mesaje
    4 Aug 2004, 10:57
    0 0
    Multumesc de raspunsuri, m-am mai linistit.Pupici!
  •  
    • 91 mesaje
    5 Aug 2004, 15:08
    0 0
    Poate ma puteti ajuta si pe mine. Am 19 ani si am mari probleme la menstruatie. Mi-e foarte rau si in ultima vreme am vomitat de fiecare data. Am fost la medic acum cateva luni si mi-a zis ca totul este in regula. Mi-a recomnadat niste vitamine. De atunci le tot iau, insa fara nici un rezultat. Lucurile s-au inrautatit de anul trecut cand am dat bac-ul. Inca nu am o viata sexuala si nici anticonceptionale nu vreau sa folosesc. Imi puteti sugera altceva? Ciclul ma tin cam 7 zile si este mai abundent in a 3 zi cand imi curg multe cheaguri. Va rog! Nu mai suport starea aceea. Cum v-am spus nu vreau inca sa trec pe anticonceptionale. Astept raspunsurile voastre.
  •  
    • 609 mesaje
    5 Aug 2004, 16:10
    0 0
    Cristinutz si eu am avut exact aceleasi probleme, cheaguri multe, dureri, menstruatie adundenta.De cateva luni insa ma simt mult mai bine, nu mai am asa mult, nici dureri, nici cheaguri(chiar imi fac griji, sa nu fiu insarcinata).Nu stiu de la ce mi s-a reglat ciclul, nu am folosit anticonceptionale.Insa am facut acum cateva luni un tratament cu injectii de polidin 10 fiole facute cate doua.Din prima zi cand iti vine ciclul sa incepi tratamentul.Te vei simti mult mai bine, iti garantez!Pupici si numai bine!
  •  
    • 91 mesaje
    7 Aug 2004, 20:15
    0 0
    Multumesc pentru sfat! Insa injectiile acelea se pot face si fara recomandarea medicului? De cate luni ai inceput tratamentul?
  •  
    • 167 mesaje
    8 Aug 2004, 08:01
    0 0
    Cristinutz, daca ai incredere in ceaiuri iti pot recomanda o cura pe care am urmat-o si eu la 13 ani, la recomandarea unui medic. Si mie mi-era foarte rau si votam la fiecare menstruatie. Doctorul m-a sfatuit atunci sa beau 1-2 cani de ceai de traista ciobanului si coada soricelului incepand cu 10 zile inainte de ciclu si continuand pana in ultima zi de ciclu. Dupa cateva luni nu mai aveam nici sangerare abundenta si nu ma mai durea nici burta. Incearca si tu, te vei simti mult mai bine. Ceaiul e acceptabil la gust.
  •  
    • 609 mesaje
    8 Aug 2004, 17:09
    0 0
    Da incearca si cu ceaiuri, mai ales de coada soricelului, pe care ar trebui sa-l bem in fiecare zi pentru functionarea buna a aparatului genital.Injectiile cu polidin le poti face si fara sa te duci la medic, nu sunt deloc tari , nu au la ce sa-ti faca rau!