Colesterol mare

•  
    • 171 mesaje
    9 Mar 2010, 11:03
    0 0
    Buna
    Am nevoie de cateva sfaturi de la cunoscatori. Tocmai am aflat rezultatul unor analize si colesterolul pare sa fie f ridicat. imi poate sugera cineva ce se poate face pentru a scadea valoarea lui. Nu ma intereseaza retete stricte pentru ca de astea mi-a indicat si doctorul la care am mers. Multumesc
  •  
    • 476 mesaje
    9 Mar 2010, 12:07
    0 0
    Tratamentul pe care ti l-a prescris medicul, plus Omega 3 (de 1000 mg) in cazul in care nu il iei deja.
    Si, regim alimentar strict.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    9 Mar 2010, 17:50
    0 0
    bea cate 1l de suc de rosii fara zahar, diluat cu apa in care ai stors zeama unei lamai. fa cura asta timp de 3 luni, asociata cu dieta si sport. va scadea cu siguranta. mamei i-a scazut de la 300 la 185 colesterolul.
  •  
    • 6 mesaje
    13 Mar 2010, 21:27
    0 0
    stiam si eu ceva de genul doar ca in loc de rosii puneai 20 de catei de usturoi. Si eu am avut colesterolul ridicat, aveam 24 de ani si 48 de kg, prin urmare era ceva ereditar. Nu am vrut medicamente ca nu era chiar asa de grav ( 230) si din mom in care iei medicamente sau remedii de genul amestecaturi de diverse e rau. Eu mi-am schimbat alimentatia( sport faceam oricum), la modul ca evit sa mananc carne de porc, oua, branzeturi grase, prajeli si chestii de genul asta, mananc peste de 2 , 3 ori pe saptamana. Nu tre sa tii cine stie ce dieta stricta, e indeajuns sa nu se intreaca o limita . Acum depinde si de varsta, greutatea pe care o ai si nivelul colesterolului in sange. Bafta!
    La un an jumate mi-a scazut la 160 si incerc sa ma mentin aici.