Endocrinlog bun, foarte bun
-
1 0Buna dragi eve!
Daca ati fost consultate de un endocrinolog foarte bun, dati-mi si mie de veste, va rog. Am nevoie. O sa citesc si forumurile, dar am zis sa intreb si pe-aici.
Multumesc si o zi minunata ca fiecare! -
Profesorul Dumitrache de la Parhon; este cel mai bun.
Se ajunge mai greu, dar se ajunge.
Pana la urma asta e cel mai important.
Stiu ca, dupa ce consulta pacientii programati (10-20), consulta pacientii neprogramati.
Daca nu ai noroc in prima zi, incerci in urmatoarea.
PS Trebuie sa ajungi acolo inainte de 7. -
Pai am slabit pt ca am facut exact ce mi-a recomandat sa fac. Intr-o prima faza analize la tot ceea ce tine de endocrinologie ( analiza glanda- sange, ecograf) plus pe unde m-a mai trimis ea sa vada ce am in organsim
Ma durea foarte mult spatele asa ca am crezut ca sunt rinichii si am facut si aici toate analizele etc. Cu glanda n-am avut nimic, nici cu celelalate organe. Ma ingrasasem pe baza de stres( atunci am avut o perioada mai dificila).
In concluzie dupa consult mi-a dat lista cu ce sa mananc, asta in fiecare saptamana plus alte detalii sa nu se lase pielea si sa arat ca o fosila dupa
. A fost si prima dieta din viata mea si chiar a functionat ca la carte.
Daca mai ai intrebari iti raspund cu mare placere! -
mc frumos pentru raspuns.
Io am cam toate analizele si fusai la o madama de la sanador, da sa mor, se uita ca la masini straine in analizele mele.Plus ca mi-a dat neste pastile sa iau pt glanda.
Uite ca ma facusi curioasa, o sa ma duc si eu la ea, singura mea mare pb e ca nu ma pot duce saptaminal la ea, ci acu in martie si porma in iulie.
Sper sa nu fie draq asa negru.
mc inca o data -
Nu ai pt ce! Poate tu nu trebuie sa te duci in fiecare saptamana, depinde de organsim si ce surplus de kg ai in cazul in care ai sau ce trebuie sa-ti regleze pe-acolo pe la glanda. Cel mai bine te va lamuri ea, e cea mai in masura!
Bafta si mult succes!
A! Cand te duci sa iei cu tine si analizele sa numai fi nevoita sa le mai faci odata. Eu asa zic! -
heba, saab 2006
Multumesc mult de tot pentru recomandarea prof. Dumitrache. Am citit si pe net de dumnealui si m-am hotarat sa merg saptamana viitoare la el. Astept banutii
saab2006, multumesc mult pt detalii
La mine sunt probleme legate de chisturi ovariene legate cu pilozitate in exces, lipsa de menstruatie mai mult de 2 luni..sper sa fie bine si sa ma lamureasca