VITILIGO

•  
    • 24 mesaje
    28 Iul 2004, 20:44
    0 0
    Eu ma lupt de 5 ani de zile cu aceasta boala de piele. Am tinut un tratament cu Advantan crema si Decaris, zonele s-au pigmentat dar dupa o perioada au reaparut mai multe. Am incercat tratament homeopat in paralel cu Advantan si Daivonex local seara. Nici un rezultat; la fel si cu tratament naturist: ceaiuri, tinctura si ulei din nu stiu ce planta, regim alimentar....De 2 saptamani am inceput tratament cu Vitix gel dar este destul de scump si nu stiu daca o sa dea rezultate. Stiti cumva persoane care au avut aceasta boala si s-au vindecat? Dar va rog... fara tratamente naturiste sau homeopate ca m-am lamurit...
  •  
    • 248 mesaje
    29 Iul 2004, 10:51
    0 0
    Cunosc cateva persoane care s-au vindecat cu acupunctura, la dl. dr. Codrut Tutu. Daca vrei sa afli telefonul si adresa lui sau chiar sa-i adresezi intrebari, gasesti pe site-ul www.naturaplant.ro
  •  
    • 24 mesaje
    29 Iul 2004, 14:59
    0 0
    Multumesc dar dupa cum spuneam... fara tratamente naturiste; am incercat si nu dau rezultate. Necesita si un regim alimentar care este greu de tinut(asta in conditiile in care eu oricum nu mananc carne, prajeli, bauturi acidulate, cafeai ceai negru... etc). Tratamentul cu aloe vera, dupa calculele mele, m-ar costa cam 100$ lunar si asta n-ar fi o problema daca as sti ca chiar da rezultate dar dupa cum spuneam... n-am incredere in aceste tratamente.
  •  
    • 80 mesaje
    30 Iul 2004, 00:48
    0 0
    Eu am o cunostinta care a facut tratament pt.vitiligo la dr.Nedelcu,de la sp.Militar.Are un cabinet pe str.Veronica Micle(daca esti din Bucuresti).Din pacate,pt.aceasta problema tratamentul nu este definitiv.Ei i-a facut citeva sedinte de fototerapie,parca.Daca vrei,pot sa ma interesez sa-ti dau mai multe amanunte(la ea depigmentarea era pe o suprafata destul de mare.Acum e mai bine.Zice ca a oprit-o din evolutie).
  •  
    • 24 mesaje
    30 Iul 2004, 11:36
    0 0
    Am auzit de cazuri in care sedintele de fototerapie au avut efect 'de moment' si dupa o perioada au declansat o evolutie si mai rapida a bolii(tratament urmat la Spitalul Militar).