colpita

•  
    • 36 mesaje
    28 Iul 2004, 12:47
    0 0
    poate sa imi explice cineva din ce cauza am colpita
  •  
    • 56 mesaje
    29 Iul 2004, 00:40
    0 0
    este o infectie quasi banala a vaginului.se trateaza cu doxiciclina(4/zi)si polyginaovule,1/zi seara).o faci de la o raxcela usoara netratata la timp.trebuie sa tratezi si partenerul cu doxiciclina.atentie,daca aveti gastrita sau probleme cu stomacul,reduceti doza la 2/zi.sanatate!
  •  
    • 3 mesaje
    29 Iul 2004, 11:06
    0 0
    imi spun si eu parerea doar: colpita se tarteaza local cu ovule preparate la farmacie dupa reteta ginecologului sau cu ovule comercializate in farmacii, dar tot la recomandarea medicului. acum, doza de 4 capsule de doxic. pe zi mi se pare imensa...ar fi de dorit sa intrebe un medic. Este un antibiotic cu spectru larg de actiune insa chiar in cazul unei pneumnonii complicate doza recomandata e de 2 capsule in prima si apoi timp de 10 zile cate 1-2 pe zi, in functie si de greutatea corporala. Poate da reactii urate in caz de supradoza, asta va spun cu siguranta si pe observate direct pe mama mea.
    Cine ti-a spus ca ai colpita ? Cum te simti? Un ginecolog bun cred ca e tot ce ai nevoie ca sa te lamuresti ce si cum, in plus poti da o cautare pe Google dupa "colpita+tratament" si o sa gasesti o multime de informatii despre aceasta banala-- cum bine spunea Eva de mai sus-- afectiune. Numai bine
  •  
    • 36 mesaje
    29 Iul 2004, 11:37
    0 0
    randy iti multumesc de raspuns
    intradevar am fost la ginecolog si mi dat ovule el mia spus ca am colpita plus candida dar nu am avut timp sa il intreb mai multe caci ear ca pe banda la cabinet in fine
    iti multumesc