chist ovarian
-
0 0Cum pot trata un chist ovarian in afara de operatie?Ce medicamente sa iau?Dupa operatie in cat timp pot ramane?
NU AM MAI RAMAS GRAVIDA DE CATIVA ANI SI ACUM AM FOST LA UN ENDOCRINOLOG SI MIA CONSTATAT CA AM UN CHIST OVARIAN STANG CAM DE 3CM SI MIA ZIS SA FAC OPERATIE IMI ESTE FRICA SFATUITIMA CE SA FAC POT SCAPA DE CHIST SI CU TRATAMENT SI CE FEL DE TRATAMENT?SI DACA MA-SI OPERA IN CAT TIMP DUPA OPERATIE POT SA INCERC SA RAMAN?TOATE ANALIZELE MIA IESIT OK NUMAI CHISTUL ASTA IL AM, DACA MA-SI OPERA DE EL ASI RAMANE GRAVIDA SIGUR DUPA OPERATIE SAU AR PUTEA INTERVENI COMPICATII:ASTEPT SFATURILE DUMNEAVOASTRA:VA MULTUMESC -
sor-mea a ramas insarcinata la 37 de ani, desi avea ovare polichistice peste care trona un chist de vreo 5 cm diametru.
medicii ii spusesera ca trebuie operat... o programasera peste 2 luni... intre timp, a plecat in concediu... fara vitamine prenatale, fara regim alimentar... a mancat toate traznaile si a baut cot la cot cu prietenii... s-a relaxat, s-a bucurat de viata... si a ramas insarcinata.
in fine , dupa ce a nascut, chistul isi redusese dimensiunile atat de mult, incat nu s-a mai pus problema extirparii lui. -
buna un ginecolog endocrinolog mi-a constatat chistul si mia dat tratament adica progesteron supozitoare vaginale in a doua parte a ciclului menstrual timp de 10 zile si nu sa intamplat nimic nici cu chistul nici nu am ramas insarcinata si mia zis ca trebuie sa ma operez ca de la chist nu raman si nu reactioneaza de loc la tratament,nu stiu ce sa fac am mai citit si parerile sunt inpartite.iti multumesc pentru sat
-
Te-as sfatui sa incerci Bio Active Mc care contine ciuperca oyama agaricus cu un efect putenic antitumoral.
Utilizată în terapia cancerului, diabetului, tumorilor, colesterolului şi al osteoporozei, ciuperca a ajutat mulţi pacienţi să învingă boli grave şi să cîştige în sănătate. Din acest motiv, a fost supranumită Ciuperca Zeilor.
Pentru mai multe detalii ma poti contacta pe
e-mail: virgi_vicu@yahoo.com -
Eu am avut un chist ovarian de 4/5 cm si pt ca nu m-a asigurat medicul ca il voi elimina prin tratament, am ales sa ma operez. M-am recuperat f bine si frumos, ovarul n-a fost afectat absolut deloc, asa ca ma bucur ca am facut-o. Au trecut 10 ani de atunci si nu mi-a mai aparut niciodata. Eu te-as sfatui sa faci exact ce spune medicul si daca trebuie sa te operezi nu ezita, fii cu rajoasa si increzatoare!