CANDIDOZA VAGINALA

•  
    • 132 mesaje
    5 Mar 2010, 18:34
    1 7
    Buna fetelor ! care v-ati confruntat cu problema asta ce tratament ati luat ? am fost astazi la medicul ginecolog si m-a depistat din nou cu candidoza vaginala, ultima data fiind in ianuarie. iau ovule Klion si folosesc un unguient klomatrizanol ca si data trecuta, numai ca atunci nu am avut simptome deloc, ca si acuma ,am mancarimi ca nici nu ies din casa, am o stare de disconfort... si mi-e inflamat jos. am intrat pe diverse forumuri si unele cititoare spuneau ca nu scapa de ea de ani intregi! is disperata, nu stiu ce sa fac, ca vad ca tot reapare. chiar nu poate disparea complet ? ce sa fac ? trebuie tinut un regim? sau ce ..?la ginecologi nu ma mai trimiteti ca nu ma ajuta cu nimica.va rog raspundeti-mi fetelor
  •  
    • 266 mesaje
    5 Mar 2010, 18:47
    0 0
    ia tratamentul complet si dupa ce-ti trece foloseste periodic cateva ovule de clortrimazol sau unguentul.
    E foarte bun si nidoflorul.
    Daca mergi la bazin sa folosesti dupa nidoflor sau clortrimazol
    Candida apare mult mai rar astfel.
  •  
    • 132 mesaje
    5 Mar 2010, 18:50
    1 0
    multumesc.. sper sa fie bine ca e tara neplacut multa sanatate
  •  
    • 2323 mesaje
    5 Mar 2010, 18:51
    0 0
    el ce tratament ia?
  •  
    • 54 mesaje
    5 Mar 2010, 18:53
    2 1
    buna cu toate ne-am confruntat cu asta macar odata in viata in cel mai fericit caz...eu m-am rezolvat acum un an cu niste capsule numite GYNOPHYLUS sunt frantuzesti...si de atunci nu am mai avut treaba.bafta multa
  •  
    • 266 mesaje
    5 Mar 2010, 19:11
    2 0
    cica la barbati e suficienta crema.
    Ai grija sa previi si tu cu crema, de cate ori iti amintesti , si nu o sa mai ai surprize.
  •  
    • 267 mesaje
    6 Mar 2010, 11:11
    1 1
    Cand am avut problema asta, am luat canesten, ovule si lui i-am dat nizoral, pastile. Si administrarea de antibiotice duce la aparitia candidozei.
  •  
    • 1784 mesaje
    6 Mar 2010, 15:34
    2 0
    Ovule Fluomizin 6 zile cate unul in fiecare seara si tablete Omicral sau Orungal 7 zile cate una pe zi. La mine a functionat!!!
  •  
    • 132 mesaje
    6 Mar 2010, 17:57
    2 0
    EL SE DA CU CLOMATRIZONOL, DAR NU-L MANANCA,NU ARE NIMICA, DAR MAI BINE ASA..SA STII CA DIN CAUZA ANTIBIOTICELOR AM FACUT, CA AM FOST F BOLNAVA, VREO LUNA JUMATATE AM LUAT MEDICAMENTE, AM FACUT SI BRONSITA ,TOATE AU FOST UNA DUPA ALTA SI ACUMA CANDIDIZA MI-A REAPARUT..SI VREAU SA STIU DACA ESTE NORMAL SA MA ARDA JOS CAND IMI PUN OVOLUL INAINTE DE CULCARE,, ASEARA AM CREZUT CA INNEBUNESC VREO DOUA ORE..SI AM O SCURGERE GALBUIE, DIN CAUZA OVULELOR E ? SI INCA CEVA... PE MAINE CEL TARZIU MARTI TREBUIE SA IMI VINA MENSTRUATIA,COSURI MI-AU APARUT CATEVA CA TOT TIMPU E ASA, DAR NU MA DOR SANII. AM FOST INAINTE SA MA DUC LA GINECOLOG BALONATA SI MA DUREAU PUTIN SANII, DAR DE 2 ZILE NU MAI AM SIMPTOMELE ASTEA..SI SE POATE CA DIN CAUZA CANDIDOZEI SA-MI INTARZIE MENSTRUATIA ?VA PUP
  •  
    • 2323 mesaje
    6 Mar 2010, 19:21
    3 0
    Rallu, uite ce am găsit:

10 tratamente naturale împotriva candidozei:

http://www.i-medic.ro/articole/10-tratamente-naturale-impotriva-candidozei

ÃŽnainte de a accesa link-ul, elimină eventualele spaţii libere care apar (între `m` şi `e` la cuvântul `tratamente`)

Dacă nu reuşeşti, spune, şi dau articolul copy/paste aici

p.s. te rog să nu mai scri cu litere mari. ÃŽn limbaj net asta înseamnă că ţipi la noi
  •  
    • 132 mesaje
    8 Mar 2010, 15:27
    2 1
    multumesc frumos! o sa tin cont si de tratamentele naturiste.multa sanatate
  •  
    • 6 mesaje
    13 Mar 2010, 21:37
    3 0
    nu stiu daca se gaseste in romania, insa Canesten Gyn e f bun. Eu un an de zile am avut candida si nu mi-a trecut nici cu clotrimazolul primit in ro
    in germania am primit canesten , o terapie combi de 3 zile, dupa care nu am mai avut nimic, si vad ca de atunci nici nu mi-a mai aparut. Sa ai grija dupa sa folosesti geluri de igiena intima , fara adaosuri de parfum si fara detergenti, astfel se distruge flora normala si prin urmare te alegi cu o candidoza.
    Si inca o chestie. Ca sa o previi in cazul in care faci vreun tratament cu antibiotice, faci in paralel si pt candidoza ca sa nu-mi mai apara. Bafta!
  •  
    • 5 mesaje
    24 Mar 2010, 19:03
    0 0
    buna fetelor!stiu cat e de grava problema asta cu candioza vaginala dar din cate stiu a aparut un vaccin pt ea care se numeste ibc10si care stiu ca da roade.se poate procura de la farmacie doar prin comanda si costa 40 lei.
  •  
    • 1 mesaje
    25 Mar 2010, 23:13
    1 1
    buna seara...am si eu o intrebare...
    am 17 ani si de ceva vreme am o secretie alba care miroase foarte urat..
    mami imi spune sa merg la control dar imi e nasol sa merg...
    imi spune ca este "grav"...ce altceva as putea sa fac??
    imi spune ca o sa ma afecteze cand o sa fiu mai mare si ca la varsta mea curge prea multa secretie...
    va rog sa ma ajutati...
    va multumesc
  •  
    • 118 mesaje
    7 Apr 2010, 03:04
    2 1
    numai un ginecolog te poate ajuta...
    cu cat mai repede te duci, cu atata mai bine
  •  
    • 3 mesaje
    7 Apr 2010, 14:57
    1 1
    buna rallu ce pot sa iti spun ca eu am facut niste analize (in italia)mi-a luat secretie si mi-a gasit( candida) dar am luat niste ovule si mi-a mai zis ca depinde de ce consum( asta inseamna) fara zahar ,lactate, pizza ,fara grasimi acum nu stiu sigur ce pot sa iti zic sigur e ca eu am scapat.si doctorita mi-a zis ca in cele mai multe cauze contribuie si alimentatia noastra
  •  
    • 36 mesaje
    8 Apr 2010, 12:20
    0 1
    Buna fetelor !

In primul rand doresc tuturor sanatate!
    In al doilea rand daca va intereseaza un tratament naturist deja incercat , cu succes, va rog sa/mi scrieti pe mail si va pot da sfaturi, ajutor cu cea mai mare incredere! krasznai@flp.ro
  •  
    • 12 mesaje
    12 Apr 2010, 20:15
    0 1
    Am mai postat mesajul asta si la alta intrebare dar il mai pun si de data asta ca se potriveste: Daca ai Candida (eu asa am inteles din mesajul tau) te poat ajuta Gynofort - are crema in tubul pe care trebuie sa-l introduci in vagin si se aplica o singura data - la mine mereu a functionat. Oral ar trebui sa iei un flucovim si este indicat peste 7 zile sa mai iei inca unul (cred ca si pe prospect scrie treaba asta). Si eu am facut alergie de la ovulele Cervugid insa nu stiu daca astea sunt cele pe care le-ai folosit tu si ai reactionat alergic la ele. Ce este foarte important: dupa tratamentul impotriva ciupercii neaparat sa faci un tratament de refacere a florei vaginale ca sa previ alte infectii bacteriene si fungiice pe viitor. Au aparut pe piata diferite ovule pt refacerea florei vaginale (toate sunt pe baza de probiotice adica acele bacterii prietenoase care din cauza diferitelor tratamente medicale sau a igienei riguroase se distrug). La mine au mers bine capsulele vaginale Gynophilus. Bafta!
  •  
    • 32 mesaje
    26 Nov 2010, 17:09
    2 0
    rallutzzi said:
    Buna fetelor ! care v-ati confruntat cu problema asta ce tratament ati luat ? am fost astazi la medicul ginecolog si m-a depistat din nou cu candidoza vaginala, ultima data fiind in ianuarie. iau ovule Klion si folosesc un unguient klomatrizanol ca si data trecuta, numai ca atunci nu am avut simptome deloc, ca si acuma ,am mancarimi ca nici nu ies din casa, am o stare de disconfort... si mi-e inflamat jos. am intrat pe diverse forumuri si unele cititoare spuneau ca nu scapa de ea de ani intregi! is disperata, nu stiu ce sa fac, ca vad ca tot reapare. chiar nu poate disparea complet ? ce sa fac ? trebuie tinut un regim? sau ce ..?la ginecologi nu ma mai trimiteti ca nu ma ajuta cu nimica.va rog raspundeti-mi fetelor

Lady ANION - absorbante igienice cu ioni negativi (anioni) sunt singurele care previn infectiile si bolile genitale. Banda cu ioni negativi incorporata in absorbante distruge bacteriile care se produc in tipul perioadelor critice, eliminand mirosurile neplacute si posibilitatea producerii infectiilor. Acolo unde infectiile sau bolile sunt deja prezente, Lady Anion au actiune terapeutica - reduc/inlatura durerile, accelereaza procesul de vindecare. Banda contine mineral natural numit turmalin care in timpul utilizarii genereaza anioni ce neutralizeaza bacteriile si virusii cu incarcatura pozitiva, fara sa provoace reactii adverse. La generarea anionilor cu densitate inalta se elimina Oxigen Iionizat care • neutralizeaza flora anaeroba; • activeaza lucrul fermentilor; • inlatura inflamatiile; • normalizeaza echilibrul acido-bazic.
    Datorita acestor efecte deosebit de benefice absorbantele Lady ANION contribuie la:
    - ameliorarea starii generale de sanatate a organismului,
    - sporirea imunitatii, imbunatatirea schimbului de substante,
    - imbunatatirea activitatii sistemului endocrin.
          Lady ANION sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale de cea mai buna calitate, create special pentru acest tip de produs si NU sunt materiale "adaptate" sau reciclate.
    Absorbantele terapeutice Lady Anion ajuta la prevenirea:
    -Inflamatiilor si dermatitelor
    -Infectiilor cu toate tipurile de bacterii
    -Candidozelor, mancarimilor si arsurilor vaginale (si cele din timpul menopauzei)
    -Infectarea trompelor uterine
    -Scurgerilor vaginale excesive
    -Dismenoree
    -Durerilor de cap din perioada ciclului menstrual.

Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate.  Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea  determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.

Avem urmatoarele tipuri de pachete:

• pentru  folosire zilnica – 30 de buc.;

• pentru ciclu normal – 10 buc.,

• pentru ciclu abundent  - 8 buc.,

• pentru tanga – 20 buc.

Alte informatii puteti obtine de la loapersonal@yahoo.com sau  0768.05.68.69 ANCA

•  
    • 1 mesaje
    6 Ian 2012, 01:07
    3 1

Buna. Vreau sa va adresez si eu o intrebare, poate obtin si raspunsul unui medic ginecolog. Acum , recent am avut candidoza vaginala, in urma unui tratament ku antibiotice. Am urmat tratament, care a fost eficient, doar ca in timpul igienei intime am observat ka intr-o regiune a zonei genitale mucoasa pare a fi konkrescuta, sau sunt niste excrescente, ce ar putea fi? Va multumesk.