va rog sa ma ajutati

•  
    • 47 mesaje
    5 Mar 2010, 15:10
    0 0
    sant insarcinata in 25 de saptamani si de cateva zile am o scurgere alb-galbuie ,urat mirositoare si am niste mancarimi care ma deranjeaza.....nu stiu ce tratament sa urmez.....pt ca mi-e frica sa nu ii dauneze beblusului...as vrea sa ma ajutati cu un sfat va rog mult....multumesc
  •  
    • 453 mesaje
    5 Mar 2010, 15:27
    0 0
    E posibil sa ai candida, foarte des intalnita pe timpul sarcinii, nu te speria, nu e grav (daca asta e), si mergi fugutza la dr ginecolog, pt analize si iti da el tratament! Nu te automedica nici macar cu ceaiuri pe timpul sarcinii, nici macar prescrise de medicul de familie! Mergi mereu la dr gineco, ca el stie ce e bine atat pt tine cat si pt bebe! Numai bine!
  •  
    • 567 mesaje
    5 Mar 2010, 17:55
    0 0
    Si sora mea a avut aceeasi problema, acum are un bebelus de 2 luni .Ei i-a dat un antibiotic. Mergi la dr. care iti supravegheaza sarcina, numai el te poate ajuta. Nu sta asa. Inainte sa ramai insarcinata o aveai?
  •  
    • 132 mesaje
    6 Mar 2010, 18:30
    0 0
    100% ai candidoza vaginala, asta am facut si eu de 2 3 zile, mergi la medic iti da niste ovule si un unguient. nu e ceva grav, dar nu scapi usor de ea,sa ia si sotul tratamentul, sa ai grija la igiena, in fiecare zi schimba prosoapele,chilotii fierti la fel si lenjeria de pat si mare grija la capacul de la toaleta, nu te aseza pe el pana nu te vindeci, ca se transmite.multa sanatate
  •  
    • 47 mesaje
    23 Mar 2010, 14:00
    0 0
    multumesc pentru sfaturi....am fost la dr ginecolog si a zis ca nu poate sa imi dea antibiotice pt ca dauneaza bebelusului.....dar nu mi-a dat nici un tratament(((((((.....eu imi fac zilnic baie caldutza cu musetel si folosesc tampoane zilnice....lenjeria intima si pe cea de pat le calc ....ca sa fiu si eu mai sigura....altceva sincer nu mai stiu ce sa mai fac...
  •  
    • 1 mesaje
    23 Mar 2010, 18:57
    0 0
    Ceai de galbenele combinat cu ceai de musetel!-in fiecare seara inainte de culcare!...sotul poate face tratament ,pentru ca altfel nu scapi.