DEPRESIE?

•  
    • 154 mesaje
    4 Mar 2010, 12:22
    0 0
    Nici nu stiu cu ce sa incep...sunt casatorita de aproape 2 ani,am trecut prin traume psihice in trecutul meu si in afara de sotul meu,nu prea agreez prezente masculine in jurul meu.Am avut o serie de certuri cu sotul meu si cu ai mei.Fiecare trage de mine sa ma schimb dupa placul lui,iar eu nu pot,imi e bine asa cum sunt.Nu am serviciu,fapt ce a dus la o serie de discutii din partea socrilor si restul persoanelor din familia sotului.Nu stiu,parca nu mai pot sa continui nimic.Trebuie mereu sa fiu prietenoasa,zambitoare cu lumea din jurul meu si faptul ca incerc sa fiu asa,ma darama pshihc si mai tareMi-e teama ca toata starea mea are o singura denumire DEPRESIE..Asta este?Ce sa fac?
  •  
    • 260 mesaje
    4 Mar 2010, 17:10
    0 0
    poate fi un inceput de depresie. asta se intampla atunci cand uiti de tine si traiesti numai pentru altii...e normal. reprimandu-ti adevaratele trairi si sentimente risti sa dai in frustrari foarte urate.
    ia-o usor si incearca sa te gandesti si la tine, la viata ta care e numai una! tu contezi in primul rand! fii si tu putin egoista, fa-ti mici placeri, gaseste-ti hobbyuri care sa te ajute sa evadezi din cotidian.