Oftlamolog!

•  
    • 567 mesaje
    4 Mar 2010, 00:41
    1 1
    Recomandati-mi si mie va rog un oftalmolog bun. As vrea sa-mi fac un control pt a-mi schimba ochelarii nu i-am mai schimbat din 2005! Am tot neglijat asta si rau am facut deoarece tot zic ca ii schimb cand merg acasa la mine( am avut acelasi medic de la 4 ani si am avut mare incredere, o dr. extraordinara) . Am incercat de doua ori in Bucuresti cand eram mica si nu mi-au dat dioptriile corespunzatoare de aceea nu prea-mi vine sa ma duc oriunde.
    Ce-mi recomandati?
  •  
    • 18 mesaje
    4 Mar 2010, 10:10
    1 0
    Dna Timaru Liana este un oftalmolog foarte bun. Lucreaza la medlife favorit. Mai poti gasi si alti oftalmologi, pe doctorating.ro, unde te poti orienta dupa ratingurile pe care le dau pacientii. Acolo poti gasi medici din toate specializarile, in caz ca ai vreodata nevoie de unul ok. Succes!
  •  
    • 567 mesaje
    4 Mar 2010, 13:26
    0 0
    Multumesc pr raspuns! Am vazut ca site-ul este la inceput si are decat un vot. Tu mergi la ea? Vreau sa-mi recomande cineva care a fost la un dr bun. Mie nu-mi trebuie unul care sa aibe ca principala calitate "o vorba frumoasa", nu ca asta nu are fi un criteriu dar ma intereseaza sa-mi faca un control amanuntit si sa-mi dea exact dioptriile corespunzatoare- e mai complicat la mine cu ochelarii astia
    Cam cat costa la ea un astfel de control?
  •  
    • 18 mesaje
    6 Mar 2010, 22:50
    0 0
    Pai costa 100 ron, pentru ca este in regim privat, dupa cuym ti-am spus lucreaza la medlife favorit. Eu am mers de mai multe ori la dumneaei, este un medic deosebit. ti-o recomand din experienta proprie. Succes!
    P.S. Sa-mi spui cum a fost, daca o te ajungi acolo.
  •  
    • 567 mesaje
    7 Mar 2010, 11:47
    0 0
    Multumesc pt raspuns!
  •  
    • 10876 mesaje
    7 Mar 2010, 21:52
    0 0
    Du-te la doctorul moraru, de fapt sunt el si ea.Clinica este in floreasca.Imi scapa cum se cheama
    Nu am zuzit, am fost tot neamul acolo.
  •  
    • 476 mesaje
    8 Mar 2010, 12:31
    0 0
    Si eu iti recomand clinica doctorului Moraru, Oculus (www.eye.r; este in Floreasca.
    Eu merg de ani de zile acolo, si ai mei la fel.