anticonceptionale

•  
    • 47 mesaje
    3 Mar 2010, 12:41
    0 0
    Buna ziua....am o nelamurire dar sa incep cu inceputul....de 5 ani iau anticonceptionale Microginon...fara pauza nici macar o luna....am fost azi la medicul ginecolog si a zis k tre neaparat sa fac pauza adik sa nu le mai iau deloc....si mi-a lasat un semn de intrebare....ideea banuiesc k era in caz ca vreau sa fac un copil o sa fie mai greu....cine mai ia pastile de cand si cum au procedat? Multumesc
  •  
    • 57 mesaje
    4 Mar 2010, 12:30
    0 0
    neaparat trebuie sa faci pauza macar o luna la un an de AC.Depinde si cati ani ai , ai copii? Gindestete bine la ce vrei ?
  •  
    • 2439 mesaje
    4 Mar 2010, 19:26
    0 0
    Da, bine zice dr.
    Dar am auzit ca sint femei care nu fac pauza deloc timp de 7-8 ani...
  •  
    • 1342 mesaje
    4 Mar 2010, 19:57
    0 0
    Sunt pareri impartite.
    Altii spun ca e bine sa se faca pauza de cate 3 luni la un an-doi ,altii ca nu are rost deoarece acea mica pauza ar deregla organismul.Si oricum iei 21 de pastile si 7 pastile sunt placebo sau nu sunt (ex. yasmine).
  •  
    • 2439 mesaje
    4 Mar 2010, 20:02
    0 0
    Da
  •  
    • 53 mesaje
    5 Mar 2010, 18:08
    0 0
    eu am luat logest 2 ani fara pauza, apoi am facut pauza jumatate de an, cred k si mai mult...si acum am inceput iar..cel mai bine ar f sa iei jumatate de an, faci pauza 2 luni... in ziua de azi este f greu sa ramai insarcinata, in modul in care mancam, numai prostii.... plus anti bb
  •  
    • 132 mesaje
    6 Mar 2010, 18:34
    0 0
    daca ai copii deja poti lua anti fara pauza cativa ani fara probleme, dar daca iti doresti copii pe viitor e f periculos sa nu faci pauza, poti sa nu ai copii deloc...e indicat sa faci la 6 luni ,un an pauza.
  •  
    • 31 mesaje
    7 Mai 2010, 16:02
    0 0
    Daca vrei sa afli mai multe detalii despre anticonceptionale: avantaje, dezavantaje citeste aici
    http://www.afladespre.ro/totul-despre-anticonceptionale-441.htm
  •  
    • 1964 mesaje
    9 Mai 2010, 13:44
    0 0
    georgiana, eu am luat anticonceptionale 5 ani cu o singura pauza de 2 luni. Medicul meu mi-a spus ca nu are nici un rost sa fac pauza si am mers pe mana lui.

Cat despre riscurile de a nu mai putea ramane insarcinata - sunt povesti. Dupa cum am spus si mai sus, am luat pastile 5 ani la rand cu o pauza de 2 luni acum vreo 2 ani. In iulie 2009 am vrut sa fac din nou o pauza - asa de flori de mar - si am ramas insarcinata la 7 zile dupa ultima pastila. Asa ca .. iata ca se prea poate fara nici o pauza.
  •  
    • 31 mesaje
    10 Mai 2010, 11:58
    0 0
    Eu iau anticonceptionale de 6 luni si vreau sa fac pauza la un an.Cred ca pauza este foarte imp pt ca daca vrei mai tarziu sa ai copii sa nu ti dauneze...
    citeste aici un articol despre anticonceptionale: sfaturi, pareri
    http://www.afladespre.ro/totul-despre-anticonceptionale-441.htm
  •  
    • 1 mesaje
    11 Ian 2011, 15:54
    0 0
    eu am trecut de la pastile la inelul contraceptiv acum 4 luni si nu am facut pauza intre ele... adica dupa ce am terminat folia si am facut pauza de 7 zile am bagat inelul... ma simt super ok. Medicul mi-a spus ca nu e obligatoriu sa fac pauze, asa ca nu imi fac griji Cand o sa vreau bebe, voi renunta la inel si voi astepta barza, fara pauze
  •  
    • 1 mesaje
    13 Ian 2011, 13:56
    0 0
    am si eu o mare problema,,,,(iau triregol de 3luni...si am sangerari intre menstre care dureaza de vreo 10zile...oare de ce?nu aveti idee?
  •  
    rae
    • 44 mesaje
    14 Ian 2011, 22:42
    0 0
    Si mie la fel Roxaneea, medicul m-a sfatuit sa nu-mi dereglez organismul si cum nu am avut nicio problema pana acum cu inelul trebuie sa recunosc ca n-as renunta la el ca sa ma intorc la prezervativ si eventual la menstruatia dureroasa.
  •  
    • 15 mesaje
    16 Ian 2011, 23:02
    0 0
    una_trista, din cate am inteles e normal spottingul cat timp iei anticonceptionale dar poate ar trebui sa mergi la medic sa vezi ce si cum