anticonceptionale
-
0 0Buna ziua....am o nelamurire dar sa incep cu inceputul....de 5 ani iau anticonceptionale Microginon...fara pauza nici macar o luna....am fost azi la medicul ginecolog si a zis k tre neaparat sa fac pauza adik sa nu le mai iau deloc....si mi-a lasat un semn de intrebare....ideea banuiesc k era in caz ca vreau sa fac un copil o sa fie mai greu....cine mai ia pastile de cand si cum au procedat? Multumesc
-
georgiana, eu am luat anticonceptionale 5 ani cu o singura pauza de 2 luni. Medicul meu mi-a spus ca nu are nici un rost sa fac pauza si am mers pe mana lui.
Cat despre riscurile de a nu mai putea ramane insarcinata - sunt povesti. Dupa cum am spus si mai sus, am luat pastile 5 ani la rand cu o pauza de 2 luni acum vreo 2 ani. In iulie 2009 am vrut sa fac din nou o pauza - asa de flori de mar - si am ramas insarcinata la 7 zile dupa ultima pastila. Asa ca .. iata ca se prea poate fara nici o pauza.
-
eu am trecut de la pastile la inelul contraceptiv acum 4 luni si nu am facut pauza intre ele... adica dupa ce am terminat folia si am facut pauza de 7 zile am bagat inelul... ma simt super ok. Medicul mi-a spus ca nu e obligatoriu sa fac pauze, asa ca nu imi fac griji
Cand o sa vreau bebe, voi renunta la inel si voi astepta barza, fara pauze