despre avort

•  
    • 74 mesaje
    3 Mar 2010, 11:18
    0 0
    ieri am aflat ca is insarcinata. am intrat in a opta saptamana. trist este ca m-am protejat. si vreau sa fac avort.
    daca putesti sa-mi recomandati o clinica buna, si eventual niste preturi... eu is din pitesti.
    va rog sa nu-mi spuneti ca e pacat si alte lucruri de genul, stiu ce fac. daca ma puteti ajuta cu un sfat, va multumesc.
    m-am interesat, am vazut o gramada de clipuri care sunt brutale, stiu ce implica, dar gasesc tot felul de variante si sunt confuza.
  •  
    • 7 mesaje
    3 Mar 2010, 14:32
    0 0
    Pentr orice fata sau femeie care se gandeste sa faca asa ceva, va recomand sa nu luati o decizie in pripa. Trebuie sa te gandesti la cateva lucruri printre care si faptul ca e posibil sa nu mai poti avea copii (nu e o regula dar se poate intampla). Durerea fizica trece usor, dar cea psihica dureaza mult. Gandeste-te bine mai ales ca e si perioada Postului Mare. E alegerea ta stii mai bine ca oricine motivele pe care le ai. Sfatul meu este totusi sa nu te dai invinsa caci nu e nimic mai magic decat sa fii mamica. Un copil e un dar de la Dumnezeu.
  •  
    • 476 mesaje
    3 Mar 2010, 14:38
    0 0
    Sunt in aceeasi situatie ca si tine; m-am protejat si tot am ramas insarcinata. Pana acum cateva luni am luat anticoneptionale si am inteles ca, dupa ce le intrerupi riscul de a ramane insarcinata este de patru ori mai mare.
    Sunt bulversata rau. Am mai si citit cum se face avortul...
    Cert este ca nu sunt bucuroasa, cu toate ca am 33 de ani si ar cam trebui sa devin mamica.
    Nu stiu ce sfat sa iti dau, dar voi urmari forumul pentru viitoarele raspunsuri.
  •  
    • 7 mesaje
    3 Mar 2010, 15:17
    0 0
    Inainte de a face asta, cautati pe google "Scrisoarea unui bebelus catre mama sa".E in PowerPoint. Sigur va veti gandi de mai multe ori.
  •  
    • 74 mesaje
    3 Mar 2010, 15:32
    0 0
    o stiu. am vazut-o deja. am vazut si altele mai triste. crezi ca nu stiu ce fac? crezi ca vreau asta?
  •  
    • 2439 mesaje
    3 Mar 2010, 15:57
    0 0
    Pai,cum te-ai protejat daca ai ramas insarcinata??
    Spuneai ca ai intrerupt pastilele......
  •  
    • 7 mesaje
    3 Mar 2010, 16:17
    0 0
    Nici o metoda de contraceptie nu e sigura 100% in afara de abstinenta. Asa ca nu mai conteaza cum s-a protejat.
    Important acum e sa luati cea mai buna decizie pe care sa nu o regretati mai tarziu.