Ca gravida, sa fac sau nu antitetanusul?

•  
    • 3 mesaje
    26 Feb 2010, 12:02
    0 0
    Mi-as dori foarte mult, daca se poate, ca la aceasta intrebare sa-mi raspunda doctorul Dan Tutunaru. Intrebarea este: fiind gravida in 33 de saptamani am fost informata de medicul de familie ca saptamana viitoare trebuie sa fac vaccinul antitetanus si am dubii apropo de efectele acestuia asupra copilului meu. Va rog sa-mi spuneti daca e indicat sau nu sa-l fac si care ar fi eventualele riscuri. Va multumesc.
  •  
    • 246 mesaje
    26 Feb 2010, 12:04
    0 0
    Mai bine stai cuminte. Ti s-a urat cu binele ?
  •  
    • 49 mesaje
    26 Feb 2010, 14:52
    0 0
    antitetanosul se face in sarcina la 34 si 38 de saptamani, deci doua doze. e schema de vaccinari care se aplica de ani de zile. mergi fara grija. daca ai mai avut o sarcina in ultimii 5 ani si ai facut cele doua doze acum o sa faci doar una. dar banuiesc ca e prima sarcina cata vreme intrebi de vaccin
  •  
    • 2 mesaje
    1 Mar 2010, 19:59
    0 0
    sunt in aceias situatie.si mie imieste frica de acel vaccin.rau nu poate sa faca ,dar cu doctori din ziua de azi........
  •  
    • 216 mesaje
    2 Mar 2010, 00:33
    0 0
    Eu nu am facut acest vaccin......nici nu mi s-a zis de un program de vaccinare nici de catre medicul de familie nici de ginecolog. Am nascut acum 2 ani jumate. E prima oara cand aud de asa ceva! Mai multe detalii va rog.