fire par sub piele

•  
    • 47 mesaje
    24 Feb 2010, 12:10
    0 0
    Buna ziua....cum pot scapa de firele de par care cresc sub piele...e vorba de locul inghinal se vad foarte urat park as fi plina de bube...precizez ca ma fac cu aparatul epilator si acum mi-am luat benzi depilatoare....
  •  
    • 1342 mesaje
    24 Feb 2010, 12:23
    0 0
    Incearca sa renunti la aparat .

Fa-te cu ceara.
    Chiar si lama e mai buna ,ca ingroasa firul de par si-l intareste si cand dai cu aparatul nu mai risti sa ti-l rupa ci il scoate .
  •  
    • 47 mesaje
    24 Feb 2010, 12:29
    0 0
    da imi e asa nu stiu cum ...sa bag iar lama stiu k ingroasa firul de par da o sa incerc cu benzi intai sa vad...oricum aparatul nu il mai folosesc pt k arat oribil....bine k n ue vara sa ma duc la mare....
  •  
    • 11 mesaje
    2 Apr 2010, 14:06
    0 0
    faci foliculita. si eu am pb de gen si am fost la dermatolog. mi-a recomandat fucidin crema si epilare doar cu ceara. niciodata lama. sau aparat...
  •  
    • 1342 mesaje
    2 Apr 2010, 15:29
    0 0
    paa,cosmeticiana chiar mi-a propus sa alternez ceara cu lama tocmai pentru a nu mai avea fire sub piele.
    Eu am folosit foarte mult timp epilatorul si ramaneau fire sub piele tocmai pentru ca firul era subtire si se rupea ,nemai putand iesi la suprafata ..si asa se formeaza acea foliculita.
  •  
    • 12 mesaje
    12 Apr 2010, 21:00
    0 0
    Buna. Foloseste de fiecare data cand faci dus un burete ca sa exfoliezi usor pielea si firele de par sa poata iesi la suprafata.