Oftalmolog Iasi..help please
-
24 Feb 2010, 09:210 0Buna fetelor,
Am o problema cu o conjunctivita infectioasa care ma chinuie de ceva ani....discutand despre problema cu diversi prieteni mi s-a recomandat doctorul Daniel Branisteanu de la spitalul Sf. Spiridon. Nu as vrea sa merg in spital caci nu am nici timp prea mult la dispozitie sa stau sa astept, si in general in spitale e destul de aglomerat si nu se tine cont de programari. Stie cineva unde are cabinet particular dl. dr. Daniel Branisteanu? ati fost la vreo consultatie la el? cum e? poate este cineva din iasi pe aici care ma poate ajuta cu o informatie.
Va multumesc. -
24 Feb 2010, 19:42daca ai o pb care persista de ani de zile, mergi la un doctor bun. cel mai bun din iasi e dl doctor CHISELITA, are cabinet prin Tatarasi (da un search pe google pt nr de tel si adresa exacta). Are preturi mari, dar se merita. de asemenea, alt doc bun este dna GALAN, undeva in Bucsinescu spre Tatarasi.
-
25 Feb 2010, 12:38Multumesc Gabi, am auzit si eu de dr. Chiselita...am sa incerc la el.am gasit datele lui pe alt forum.
-
26 Feb 2010, 12:17Poti incerca sa cauti pe site-uri cu ratinguri pentru doctori si alti medici si vei gasi si note pentru acestia acordate de catre pacienti. In plus, poti gasi si datele exacte ale acestora. Eu am gasit un medic dentist foarte bun pe un site de acest gen.