abuz
-
20 Feb 2010, 04:270 0M-am nascut fara ovare, uter mic, aparatul genital nu e dezvoltat.(hipogonadism, hipogonadotropism).Nu am avut relatii sexuale niciodata cu barbatii, doar mi s-a intamplat ceva urat cand am fost mica. A trebuit sa accept sa mi se faca ecografii intravaginale, desi eu nu am avut niciodata un iubit . Am fost luna trecuta la endocrinologie, mi s-a facut ecografie, m-a durut ca de obicei, pt ca nu suport sa-mi intre batul ala. Neavand ovare si hormoni estrogeni, aparatul meu sexual nu functioneaza, nu sunt lubrifiata si este groaznic, ma doare rau, cand mi se face ecografie. Am suportat cat am putut, nu am zis nimic. Luna asta am avut programare la un spital la o sectie pt infertilitate.(nu din Romania).La sectia de ginecologie functionala, doctora a vrut sa-mi faca ecografie.Ii aratasem ecografia pe care o aveam, dar ea a vrut sa-mi faca si ea alta. M-a intrebat de unde sunt si eu ca fraiera i-am zis ca din romania. I-am zis ca ma doare si ca nu suport sa-mi bage batul ala, dar ea a zis ca trebuie sa fac, si mi-a introdus batul ala, dar il tot impingea si urlam de durere.Erau si studenti, ma durea rau de tot, mai rau ca data trecuta cand mai facusem ecografii.Doctora tanara si prosta tot tipa in limba ei, si imi tot impingea batul si mai tare.Ideea e ca m-a durut ingrozitor, am urlat de durere, si nimanui nu i-a pasat.Daca tot asa dureros o fi cand ai prieten, mai bine lipsa, mai bine stau singura toata viata.Nu-mi trebuie asa ceva. Nu am suportat niciodata sa ma atinga cineva, si acum a inceput si frica de doctor, frica de ginecologi.Nu mai vreau sa ma mai atinga nimeni niciodata.
-
20 Feb 2010, 06:19Eu stiam ca sonda se lubrifiaza, plus ca exista metode de anestezie locala. Imi vine greu sa cred asemenea ticalosie, dar ma gindeam ca asta se intimpla in spitalele de la noi.