Slapii si monturile

•  
    • 9835 mesaje
    24 Iul 2004, 13:48
    0 0
    Dragele mele, dupa cum stiti, vara asta se poarta slapii!

Nu am postat la Moda, pentru ca vreau sa va vorbesc despre efectul benefic al purtarii acestui tip de papuci, mai ales daca in restul anului purtati incaltaminte cu botul ascutit.

Slapii lasa degetele de la picioare complet libere si departeaza degetul mare de restul degetelor, prevenind aparitia monturilor sau diminuandu-le.

Va sfatuiesc calduros sa purtati slapi comozi si in casa, tot timpul anului, chiar si cu sosete. Va asigur ca merita!

Pentru fetele care deja s-au capatuit cu monturi: puneti pe ele, sub sosete, comprese cu zat de cafea // sau cate o felie de lamaie.

Va urez sa aveti picioare sanatoase si frumoase!
  •  
    • 1101 mesaje
    26 Iul 2004, 10:15
    0 0
    cat timp ar trebui lasata compresa cu lamaie sau zat de cafea? si ai idee unde as putea citi mai multe despre monturi?
    Merci1
  •  
    • 9835 mesaje
    26 Iul 2004, 10:46
    0 0
    mdc, ideal ar fi sa le pui seara, la culcare, si sa le lasi pana a doua zi dimineata.

Nu stiu unde poti citi despre monturi. Am vazut insa o emisiune la TV, in care un medic ortoped a explicat care sunt modificarile anatomice ale labei piciorului in cazul monturilor. Opinia lui era foarte clara: femeile isi distrug nu numai picioarele purtand pantofi stramti si cu toc inalt, ci si coloana vertebrala, cu o gramada de repercursiuni mai mult sau mai putin grave. El recomanda ca acest tip de incaltaminte sa fie purtat numai "la ocazii" - dar, chiar si asa, a insistat pentru alegerea unor pantofi de calitate, nu foarte ascutiti la varf si cu tocurile nu prea inalte.
  •  
    • 99 mesaje
    26 Iul 2004, 12:50
    0 0
    Mare dreptate cu renuntatul la pantofi cu toc si cu varf ascutit!
    Din proprie experienta: renuntati la acest chin zi de zi, cautati pantofi comozi pentru picioare si pentru spate, si nu veti mai avea nevoie peste cativa ani de tratamente dureroase si eventual de operatie pentru monturi (nici nu va inchipuiti ce dureri).
    Sanatate,
    Maca.